Šíp.deník.cz

Pamatujete si Buffy? Jak VYPADÁ dnes a proč nenáviděla tátu?

8 fotografií 8
O Buffy mělo vzniknout jen 13 epizod, díky diváckému zájmu jich ankonec bylo 144.
O Buffy mělo vzniknout jen 13 epizod, díky diváckému zájmu jich ankonec bylo 144.
Zdroj: archiv
Sarah Michelle Gellarová - maminka na plný úvazek V seriálu The Crazy Ones (2013) Dříve randila s kolegou Davidem Boreanazem.
Sdílej článek:

Proslavila se díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů, ale s démony bojovala také v soukromí. Sarah Michelle Gellarovou (38) trápila situace v rodině, ve škole ji šikanovali a život jí znepříjemňoval i jeden kuriózní zákaz.

Na vlastní kůži poznala, jak dvousečný je známý obličej. Narodila se 14. dubna v New Yorku a poprvé se v reklamě objevila ve čtyřech letech, kdy si ji na ulici náhodou všiml lovec talentů. A hned z toho byl velký průšvih.

Hrála ve spotu řetězce Burger King, kde tvrdila, že jeho hamburgery jsou větší než ty u McDonald´s. Osočená firma se ale bránila a právníci obou stran hrozili soudy. Hněv hamburgerové jedničky se snesla i na Michellinu hlavu. „Zakázali mi vstup do jejich restaurací, což bylo špatné. V McDonald´s pořádali narozeninové oslavy snad všichni kamarádi a já o to přišla," prozradila. Brzy ale měla mnohem horší starosti.

Je to simulantka!
Když jí bylo sedm let, rodiče se rozvedli. Michelle zůstala sama s maminkou Rosellen a otec Arthur, který pracoval jako krejčí, o ně přestal jevit zájem. Michelle ho za to nenáviděla a hněv v ní doutnal ještě po mnoha letech. Na milost ho nevzala ani v roce 2001, kdy umíral na rakovinu. „Nemám žádného tátu. To, že někdo dá sperma, z něj ještě nedělá otce," řekla nekompromisně.

Přestože v 80. letech hrála kromě reklam také v několika seriálech, žila s maminkou, učitelkou v mateřské škole, velmi skromně. Michelle ale byla chytré děvče, takže dostala stipendium na soukromé střední škole, kam jinak chodily děti zbohatlíků. „Byla jsem jiná, neměla jsem peníze, a tak mě skoro každý den šikanovali," vzpomínala. Do školy raději přestala chodit a předstírala problémy se zády. Trvalo to řadu měsíců a učitelům došla trpělivost. Začali jí vyhrožovat vyloučením, takže Michelle raději přestoupila na hereckou školu.

Tak trochu blázen
V roce 1997 se ucházela o jednu z vedlejších postav v seriálu Buffy, přemožitelka upírů, ale svěřili jí hlavní roli. Jen se musela odbarvit na blond. „Proč si vybrali zrovna mě? Možná proto, že mi ta role byla blízká. Buffy je ženou a zároveň děvčátkem. I já jsem se brzy ocitla ve světě dospělých a bylo těžké si v něm najít místo," přemýšlela Michelle. Tvůrce zaujala také tím, že ovládala taekwondo, což před kamerou mnohokrát využila.

V roce 2000 začala chodit s hereckým kolegou Freddiem Prinzem Jr. Varovala ho, že je „tak trochu blázen", protože je vegetariánka, k smrti se bojí hřbitovů a musí se sprchovat alespoň pětkrát denně, ale Freddie se nezalekl. V roce 2002 si ji vzal a nyní spolu vychovávají dceru Charlotte (*2009) a syna Rockyho (*2012).

Po narození dětí Michelle odsunula herectví na vedlejší kolej. Naposledy se objevila v roce 2013 v seriálu The Crazy Ones po boku Robina Williamse. Jak vypadá dnes, najdete v galerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů