Šíp.deník.cz

Princ Charles má PROBLÉM: Zabil jsi mi mámu, říká utajená dcera Diany!

Charles a Camilla
Charles a Camilla
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Došlo k nečekané konfrontaci! Do prince Charlese (66) se pustila bloňďatá dívka, jejíž rysy mu musely být povědomé… Šlo prý totiž o utajenou dceru jeho zesnulé exmanželky princezny Diany (+36)!

Záběry hádky mají být dokonce natočené na video, k setkání došlo v době, kdy Charles zavítal do Ameriky se svou současnou manželkou Camillou.
„Zabil jsi ji, ty jsi ji zabil," křičela prý žena, která je známá jen pod jménem Sarah, na urozeného muže. A ačkoli vše kolem prince jinak hlídají vždy ostražité bezpečnostní služby, tentokrát díky kameře nezůstala celá záležitost utajená – i přes snahy paláce, který se snažil snímky ženy i inkriminovanou nahrávku sklidit ze světa.

„Princ byl jejími slovy dotčen. Když se spolu hádali, také nešel pro nadávku daleko. Řval na ni, že je zlatokopka, a nabídnul jí peníze, když mu zmizí z očí," tvrdí člověk, který celou nahrávku mohl vidět a jenž vše vypověděl magazínu Globe.

Žena, které je dnes 33 let, však po princovi žádné peníze nechtěla. „Jen si přála, aby Charles zjistil, že existuje. Proto křičela, že ví, že je její skutečný otec a že zabil Dianu. Pak ho vyzvala, aby si nechal udělat testy DNA, které by její slova vyvrátily," dodal.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů