Šíp.deník.cz

ŠÍLENÝ NÁPAD! Dva muži si nechali napíchnout prsa číslo tři! Jak dopadli?

7 fotografií 7
John s Rasheedem na své nové přednosti potřebovali náležité čepice.
John s Rasheedem na své nové přednosti potřebovali náležité čepice.
Zdroj: winto
Cestou na zákrok se John s Rasheedem nemohli dočkat. Celý zákrok trval asi hodinu. Došlo i na krev... Prsa se zvětšují pomocí vstřikování speciálního solného roztoku.
Sdílej článek:

Dvojice německých DJ John a Rasheed si nechala do hrudi napíchat 700 ml solného roztoku. Prsa o velikosti C jim sice za 24 hodin zmizela, ale jejich dojmy zůstanou zřejmě na celý život. Vztah k ženám se pro ně prý nadobro změnil.

Tihle dva Němci se v přemýšlení o tom, jak se ženy ve svých tělech cítí, rozhodli jít nejdál, jak je to možné. Navštívili chirurga Marka Woltera, který v nabízí možnost úpravy prsou pomocí solných injekcí, což je hit plastické chirurgie posledních dní. Díky ani ne hodinové injekční aplikaci si své přání splnili – jejich hrudníky se dmuly jako ty ženské.

Pánové dokonce na operačním sále vtipkovali. Ňadra jim totiž zpočátku přišla příliš tvrdá a nepřirozená, teprve za pár hodin měla požadovanou kvalitu i na omak. John s Rasheedem proto navlékli podprsenky a ve své nové podobě se hned ukázali na sociálních sítích. Pak si nové „nádobíčko" vyzkoušeli trápením v tělocvičně, kam si šli zaskákat přes švihadlo.

Po svém zážitku přiznali, že chápou, jak se ženy cítí – i když ne každá část toho poznání byla příjemná. John s Rasheedem budili hodně pozornosti, takže si vyslechli i pár peprných hlášek, které obvykle dávají k dobru sami. A ještě něčeho si všimli: „Podprsenka je mučící nástroj! Každá žena by měla dostat medaili, že něco takového nosí," uzavřel John.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů