Šíp.deník.cz

TEROR v Bílém domě: Šílená Michelle kvůli NEVĚRÁM Obamy šikanuje každého

Michelle Obama
Michelle Obama
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Z milé a sympatické první dámy se podle zdrojů zámořských médií proměnila Michelle Obama (50) ve skutečnou stvůru, z níž mají ostatní strach. Zaměstnance Bílého domu terorizuje, ponižuje a napadá. A to všechno kvůli vzteku na manžela Baracka (52).

Zatímco manželství amerického prezidenta pomalu spěje ke konci, zaměstnanci Bílého domu vymysleli jeho ženě novou přezdívku: Monstrum Michelle. Tu prezidentova manželka získala díky svému ne zrovna milému chování k ostatním. „Změnila Bílý dům na Danteho peklo," říká zdroj z Washingtonu pro magazín National Enquirer.

Nadávky, teror a urážky, jež zažívají pracovníci v sídle prezidenta, jsou šokující. „Michelle teď všichni přezdívají bezcitné monstrum, protože nedusí už jen Baracka, ale i vlastní oddaný personál," vysvětluje informátor. „Je jí úplně fuk, do koho se pustí, stačí i ta nejmenší záminka. Její křik a výbuchy hněvu jsou na denním pořádku. I Barack říká, že ho tím chce zničit," dodává.

„Pokud by došlo na rozvod, Barack tu bitvu prohraje. Ale možná by to bylo lepší než současný stav, kdy uvíznul v manželství bez lásky, v němž zůstává jen kvůli své pověsti," má jasno člověk s kontakty v Bílém domě.

O tom, že nejde o pouhé klepy, svědčí i fakt, že v podobném duchu mluvil o první dámě Ameriky i bývalý pracovník tiskového oddělení Bílého domu Reid Cherlin. Ten pro Obamovy pracoval v letech 2008 až 2012. „Tam, kde se dělalo pro ni, to bylo vždycky nejhorší. Frustrující, ubíjející, až bídné místo pro práci," napsal po odchodu z Bílého domu.

Detailně také popsal žárlivé scény, které často Michelle předváděla. Ovšem k jejímu vzteku stačilo i mnohem méně, než zálety manžela. „Klidně udělala idiota z člověka jen proto, že jí dal v pondělí špatnou tužku," svěřil Enquireru zaměstnanec Bílého domu, jenž si nepřál být jmenován. „Když se rozjížděla její nepovedená fitnes kampaň, donutila všechny zaměstnance napsat, co by se v ní mohlo zlepšit. Museli to pak předělávat asi šestkrát. Vadilo jí i to, jakým fontem své připomínky psali," podává nelichotivý obraz Barackovy ženy.

Ovšem ani to není vše, co zhrzená Michelle zaměstnancům provádí. „Jednou křičela na jednu svou pracovnici, protože přišla o pět minut později. Řvala na ni tak, že žena nakonec utekla se slzami v očích," přidává další historku o Monstru Michelle zaměstnanec. A podobných zážitků prý mají lidé pracující pro prezidenta spustu.

Člověka až napadne, jaké máme štěstí s nenápadnou paní Zemanovou…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů