Šíp.deník.cz

Těžká RÁNA pro královskou rodinu! Našli tajného syna Charlese a Camilly?

Tají Charles s Camillou velkou věc?
Tají Charles s Camillou velkou věc?
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Královská rodina čelí v Británii neuvěřitelnému odhalení. Objevil se totiž Australan, který tvrdí, že je utajeným synem prince Charlese (67) a Camilly Parker-Bowlesové (68), který se narodil v době, kdy byla Camilla ještě puberťačka. Jestli je to pravda, tak má Simon Dorante-Day (50) nárok i na trůn!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Simona Dorante-Daye vychovávali adoptivní rodiče. Nyní muž tvrdí, že může své pokrevní spojení se skutečnými rodiči, kterými nemá být nikdo jiný než Charles s Camillou, i dokázat. „Tohle je naprostá bomba," vykládá jeden ze zaměstnanců v Buckinghamském paláci. „Jestli se ta tvrzení ukážou pravdivá, a zní to vše poměrně uvěřitelně, tak bude muset královna přehodnotit své plány na korunovaci prince Williama!"

Pokud se totiž splní touhy před veřejností „uschovaného" syna, dojde na testy DNA. A ty mohou rázně zamíchat kartami, kdo bude další vládce monarchie. „Jestli prokážou pravdivost jeho tvrzení, tak by měl mít před Williamem a Harrym přednost, protože je starší," vysvětluje zaměstnanec. „Oba princové jsou z toho dost naštvaní. Nenáviděli Camillu už za to, že rozbila manželství jejich rodičů, a teď přišlo tohle…"

Kdyby k tomu opravdu došlo, Camilla by mohla slavit – dočkala by se totiž toho, že na trůn usedne její vlastní syn. Což je skoro stejné, jako by sama byla královnou. Simon Dorante-Day se snad i kvůli tomu spojil s renomovanými právníky, kteří mají uskutečnění DNA testů uspíšit. „Vůbec se toho nebojím, chci jen, aby se ukázala pravda," komentuje své snahy Dorante-Day, který v Austrálii s manželkou vychovává devět (!) dětí.

Pravdivost jeho slov naznačuje také skutečnost, že jeho rodiče pracovali pro prince Philipa a královnu Alžbětu II. Simonův adoptivní otec dokonce dostal od královny medaili za skvělé služby… Syna s manželkou adoptovali, když mu bylo 18 měsíců. Jeho pravý původ mu prý prozradila babička. „Měli jsme spolu velmi blízký vztah, hodněkrát mi vyprávěla o tom, kdo jsou moji skuteční rodiče. Bála se o moje bezpečí, aby se mi něco nestalo, kdyby se na to přišlo," svěřil se Dorante-Day, kterého si měl Charles pořídit, když mu bylo 17 let a jeho dnes už manželka byla čerstvě plnoletá.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů