Šíp.deník.cz

Tohle roztomilé miminko se narodilo s kadeří BÍLÝCH vlasů! Má to po matce!

6 fotografií 6
Malá MilliAnna je jiná než většina ostatních dětí.
Malá MilliAnna je jiná než většina ostatních dětí.
Zdroj: Brianna Worthyová
MilliAnna je i přes šedou ofinu překrásné dítě. S maminkou. A s babičkou, která jako jediná nevypadá, že je z rodiny. Milovanou dceru chce Brianna vychovat tak, aby byla na své vlasy pyšná.
Sdílej článek:

Obrázek téhle holčičky dobývá svět. Malá MilliAnna Worthyová si to zatím neuvědomuje, ale její matka má z téhle „podivnosti" obrovskou radost.

Tohle snadno zapamatovatelné znamení není pochopitelně žádný módní výstřelek, jde o projev kožního onemocnění zvaného vitiligo. A touto zvláštní nemocí, jež způsobuje blednutí kůže či ložiska výrazně světlejších vlasů, vousů, řas nebo obočí, netrpí jen MilliAnna, ale i její maminka!

Má dokonce světlý pruh vlasů na tom samém místě! Přesně jak si to její maminka přála… „Někdy sice bylo těžké mít něco takového během dospívání, ale co jsem vyrostla, vyloženě svoje vlasy miluji. Zvedá mi to sebevědomí, připadám si díky tomu jedinečná," svěřila se Brianna Worthyová, jaké bylo s podobnou anomálií žít.

A doufá, že se jí podaří malou MilliAnnu vychovat tak, aby svou zvláštní nemoc brala stejně. „Chtěla bych, aby si dokázala uvědomit, jak je to ve skutečnosti nádherné a zvláštní. Záleží mi na tom, aby posměšky ostatních nijak neprožívala," vysvětlila.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů