Šíp.deník.cz

Video: Šílený teenager SKOČIL z padacího mostu Tower Bridge! PŘEŽIL?

8 fotografií 8
Těžko pojmenovat pitomce, který se pro zviditelnění nezdráhá riskovat život!
Těžko pojmenovat pitomce, který se pro zviditelnění nezdráhá riskovat život!
Zdroj: Koláž Šíp
Mladík Shah Faisal Shinawari před slavným Tower Bridge. Na mostě se příliš nerozpakovala a skočil přes zábradlí. Shinawari padá nekontrolovatelně dolů... ... a na vodní hladinu naráží břichem. Dalo by se říct výstavní placák!
Sdílej článek:

Hloupost některých lidí vážně nezná mezí. Mladík z Velké Británie se rozhodl, že skočí z ikonického Tower Bridge. Do ledové vody spadl na břicho a…

Shah Faisal Shinawari je teprve sedmnáctiletý britský herec, blogger a vyhledávač vzrušení. A jednou dostal šílený nápad: „Dneska skočím z londýnského Tower Bridge. Jdeme na to!" říká v úvodu sebevražedného videa.

Krátce nato už stojí na mostě, po kterém denně projede a přejde na 40 tisíc aut a chodců. Ikonickou památku královské metropole si lidé většinou fotí, Shinawira se ale rozeběhl a skutečně skočil přes zábradlí!

Do řeky Temže spadl nekontrolovaně z výšky asi 9 metrů, a to za dohledu kamer dvou kamarádů. Po chvíli se vynořil na hladině a pár vteřin se nehybně nechal unášet proudem. Poté se probral a ve vodě, která má okolo 10°C, se snažil doplavat ke břehu.

Z řeky ho nakonec po naléhavém volání o pomoc museli vytáhnout záchranáři a mladík skončil v nemocnici. „Byl to ten nejhloupější nápad. Rozhodně to nedělejte," poučuje Shinawira na závěr. Jako by to všichni kromě něho samotného nevěděli…

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů