Šíp.deník.cz

Víme, co dříve DĚLALA patronka paterčat! A budete se hodně divit!

Klára Vítková-Rulíková (ve výřezu) je patronkou ostře sledovaných paterčat.
Klára Vítková-Rulíková (ve výřezu) je patronkou ostře sledovaných paterčat.
Zdroj: archiv VLP
Sdílej článek:

Možná také napjatě sledujete osudy paterčat, která se narodila Alexandře Kiňové. Pokud skutečně ano, dobře víte, kdo je Klára Vítková-Rulíková (48). Ano, jejich patronka, která vystupovala v televizním dokumentu o nevšední rodině. Jenže my víme víc.

Kromě toho, že se matka čtyř dětí pokoušela dostat do politiky a v roce kandidovala do Senátu jako nestraník nebo už v roce 1995 založila Klub dvojčat a vícerčat, se také pokoušela o dráhu kantorky.

Jako výborná angličtinářka vyučovala na jazykové škole. "Mám na ní jen dobré vzpomínky. Její přístup byl až kamarádský a občas s námi i zapařila," vypráví jeden z jejich někdejších studentů.

Aktuálně nemá s Kiňovou a jejími dětmi už nic společného a naopak musí čelit útokům velké rodiny. Vše přitom způsobila hádka s matkou paterčat a následné výroky na její adresu. "Zřejmě mě teď nenávidí," tvrdí Vítková-Rulíková, která naposledy pro magazín ona.idnes.cz prozradila, že romská rodina neumí hospodařit.

„Nejsou například zvyklí druhý den dojídat uvařené jídlo. Vyhodí ho. Den staré rohlíky nerozpečou, ale vyhodí. Je to jiné myšlení, ale doprčic, když na to nemám, tak přece šetřím, kde se dá! Tohle se musejí naučit," řekla natvrdo.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů