Šíp.deník.cz

ILUSTRACE: Čtyři nejlepší pozice při ORÁLNÍM sexu! Znáte všechny?

Pouze rozepnutý poklopec, vlasy do culíku. Z tohoto pohledu je všechno správně.
Pouze rozepnutý poklopec, vlasy do culíku. Z tohoto pohledu je všechno správně.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Orální sex je pochoutka, kterou si dá s chutí k snídani skoro každý chlap. A k večeři taky. Dokonce je to tak, že má pro něj slabost i mnoho žen. Proč tedy partnera či partnerku nepřekvapit nějakým tím trikem navíc, aby se vše neodehrávalo pořád stejně? S tahákem od nás se rozhodně neztratíte. Použijte tipy od Šípu jako skvělou předehru, nebo je klidně využijte i jako hlavní chod. Pravidla jsou jenom na vás!

1. Horolezec

Horolezec

Žena si lehne na záda na kraj postele, nohy nechá spuštěné přes okraj. Až jí pak bude její partner klečet mezi nohama, jeho hlava bude skloněná k vagině, což mu poskytne dokonalý přístup ke klitorisu. Tato poloha také umožňuje, aby si jeho ruce hrály s bradavkami nebo jeho prsty ještě násobily rozkoš.

2. Když pejsek dělá orál

Když pejsek dělá orál

Výhodou této pozice není jen to, jak skvěle to vypadá, ale žena má také tu výhodu, že může dokonale rozhodovat o úhlu a tlaku. Krom toho je "pejsek na orál' také první nesmělou možností, jak proniknout do světa anilingusu, pokud je to snad něco, o co stojíte.

3. Sajdkára

Sajdkára

Lehněte si na bok, hlavami k sobě. Pak se žena přesune hlavou k mužově boku, až jí v puse uvízne spojovací hadice, tedy pardon, penis. Alternativní název této pozice je "Líný ženský blowjob". Výhodou pro ženy je nejen to, že si poleží, ale také ušetří svá kolena před odřením a krční páteř před nechtěnou křečí.

4. Pohovka rozkoše

Pohovka rozkoše

"Gaučová šedesátdevítka", známá pro orgasmické záchvěvy i jako "Vrtule", je pozice, při které jde zprvu především o ženinu rozkoš. Není ale proti věci, když se posléze žena skloní směrem k opěradlu gauče a příslušnou činností názorně přiblíží druhou přezdívku této pozice. Někdo si dokonce myslí, že je tohle stokrát lepší způsob než nudná a pořád stejná pozice 69 prováděná na posteli…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů