Šíp.deník.cz

Čím se muži po celém světě tajně trápí? ZNÁME jejich největší sexuální komplexy!

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Co se týče sexu, snaží se vystupovat suverénně a v životě by nepřiznali, že mají nějaké nedostatky a komplexy. Buďte si ale jisti, že každý muž má třináctou komnatou napěchovanou k prasknutí.

Cestu do hlubin mužovy duše začneme i jeho zevnějšku. Nejspíš byste se divili, jak moc příslušníci silnějšího pohlaví ve skutečnosti prožívají svůj vzhled a vzdychají nad nedostatky tělesné schránky. Co na tom, že jde většinou o nesmyslné strachy. Prý to dělají hlavně ženy, ale muži se jim v řadě ohledů vyrovnají.

Všude samé riziko
Nejčastěji mají komplexy z pivního pupku, velkého zadku a ustupující kštice. To je celkem známá věc, ale muži se trápí i z dalších příčin. Třeba kvůli přílišnému ochlupení trupu a končetin, nebo naopak jeho absenci.

Poddruhem je mindrák ohledně vousů. Některým mužům nerostou rovnoměrně po celé tváři, takže jsou přesvědčeni, že nemohou nosit tolik populární strniště, aniž by vypadali směšně.

Muži se mohou soužit také kvůli malému tělesnému vzrůstu, křivým zubům, brýlím, nohám do O či plochým chodidlům.
Když konečně překonají všechny komplexy ohledně zevnějšku a odvážně se vrhnou na seznamování, ještě nemají vyhráno. Číhá na ně další strašák v podobě rizika odmítnutí.

Muži mají nevýhodu, že se od nich čeká dobývání a zároveň mívají nafouklejší ego než ženy. Jdou tedy s kůží na trh a případný neúspěch prožívají velmi těžce. A když nakonec sevřou v dlani ruku své vyvolené, jejich trápení dostoupí vrcholu.

Nejmocnější komplex
Sexuální mindráky zabírají největší část mužských třináctých komnat. Každého v této souvislosti napadne nedostatečná velikost penisu, ale mužské obavy jsou mnohem pestřejší. Penis nemusí být jen malý, ale také podivně zahnutý, příliš úzký nebo mít zvláštní barvu.

Potíž je samozřejmě také se ztopořením a udržením erekce. Uvádí se, že více než polovina mužů ve věku nad 35 let má problémy s impotencí a v drtivé většině jsou psychického rázu. Strach ze sexuálního selhání je jeden z nejmocnějších mindráků, jaký spatřil světlo světa. Existují však i další obavy, které dokážou příjemné chvilky proměnit v duševní muka. Muži mají strach, že budou při milování neohrabaní, nedokážou partnerku uspokojit a vyvrcholí předčasně.

Když se to vezme kolem a kolem, je vlastně zázrak, že lidstvo ještě nevymřelo.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů