Šíp.deník.cz

DESET nejhorších sexuálních rad a pouček: Nic z toho nezkoušejte!

Ty největší hlouposti se často těší největší oblibě a jdou jen obtížně vymýtit.
Ty největší hlouposti se často těší největší oblibě a jdou jen obtížně vymýtit.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Historie je plná chytrých lidí, kteří s odstupem času už tak chytře nevypadají. Svět je proto zamořen jejich šílenými výmysly, zlepšováky a příkazy, které natropí více škody než užitku. A týká se to i sexu.

Ať už vznikají z nevědomosti, ze strachu nebo třeba z poťouchlosti, dokážou špatné rady pořádně potrápit. Posbírali jsme ty nejhorší sexuální poučky, které se potulují světem, a varujeme: Nic z toho doma rozhodně nezkoušejte!

1. Rychlostí k vyvrcholení
Kdo má potíže s dosáhnutím vyvrcholení, tak si někdy pomáhá zvýšenou frekvencí kopulačních pohybů. To je chyba. Rychlé tření penis naopak znecitliví.

2. Na odřený penis dětský zásyp
Nepomůže, bude to naopak ještě horší. Navlhne, vytvoří se z něho hrudky, které se dostanou do každičkého záhybu a budou dřít a dřít.

3. Limonáda zabrání početí
Podle oblíbené diskotékové rady stačí po nechráněném styku vypláchnout pochvu vychlazenou Coca-Colou. Je to samozřejmě nesmysl, procedura je navíc silně štiplavá a hrozí zanesení infekce.

4. Neklape vám to? Zkuste trojku!
Skomírající vztah prý potřebuje pořádný závan čerstvého vzduchu. Přizvat k sexu někoho třetího však obvykle nadělá mnohem více škody než užitku.

5. Čekání je sexy
Muži někdy s oblibou nechají ženu po první schůzce dlouho
čekat, než se opět ozvou. Je to prý sexy. Není.

6. Muž musí být první
Ještě našim prababičkám byla tato poučka vtloukána do hlavy. Na ženském orgasmu jako by nezáleželo.

7. Indulona místo lubrikantu
Snadno dostupným lékem na suché sliznice má být indulona. Jako lubrikant je ale nevhodná. Intimní partie může podráždit, navíc dokáže rozleptat kondom.

8. Erotogenní zóny mají všichni stejné
Nejen že má citlivé oblasti jiné každé pohlaví, ale dalo by se říci, že jsou unikátní u každého člověka. Vždy je třeba hledat a zkoušet.

9. Masturbace je nezdravá
Před 100 lety se onanie považovala nejen za nemravnou, ale také krajně nezdravou, která vyvolávala neplodnost a řadu těžkých chorob.

10. Celer na sperma
Nahořklou chuť mužského ejakulátu prý vylepšuje konzumace celeru, případně ananasu. Podle odborníků je mnohem lepší vyvarovat se pojídání česneku a omezit popíjení kávy.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů