Šíp.deník.cz

Hledáte opravdu pozorného PARTNERA? Toho pravého poznáte podle ruky!

Ruka odhalí nejen úroveň osobní hygieny, ale také prý povahu člověka.
Ruka odhalí nejen úroveň osobní hygieny, ale také prý povahu člověka.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Mužskou povahu lze prý prohlédnout ještě dříve, než přijde na slova. Podle vědců stačí sledovat prsty na rukou. Ty totiž prozradí víc, než by byli muži ochotní připustit.

Tohle se líbilo ostatním, zjistěte o co jde: Takhle si zjednodušují život líní lidé! Budete se smíchy popadat za břicho!

Z nedávno provedeného výzkumu vyplynulo, že když mají muži na ruce delší prsteníčky nez ukazováčky, s velkou pravděpodobností se při společné konverzaci budou věnovat spíš než okukování vnad tomu, co jejich protějšek povídá a k tomu budou k ženám milí a pozorní.

Pokud je ale velikost zmíněných prstů stejná, ukazuje to podle zjištění odborníků na vznětlivost a hádavost.

„Když jsou muži s delšími prsteníčky ve společnosti ženy, pozorně poslouchají, smějí se a rozesmávají ji. Velmi často jsou schopni kompromisu a rádi rozdávají komplimenty," uvedla vedoucí projektu, profesorka Debbie Mokowitzová.

Na základě více než dvacetidenního pozorování a testování se svým týmem odhalila také to, že muži se stejnými nebo delšími ukazováčky nejenže nevykazují podobné komunikační kvality, ale také se častěji hádají. Statistický rozdíl je více než třetinový.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů