Šíp.deník.cz

Pánové, když nebudete dodržovat těchto 9 pravidel, PŘIJDETE O SEX!

Někdo se k průměrným devíti sexuálním partnerům dopracuje rychleji než jiní.
Někdo se k průměrným devíti sexuálním partnerům dopracuje rychleji než jiní.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Chcete mít klíč k ženskému srdci? Pak není nic lepšího než důkladně studovat ženské časopisy.

Ten nejvýznamnější z nich nedávno přinesl žebříček chyb, jakých se muži dopouští při výběru oblečení na první rande. Často právě tím zmaří své šance na pletky pod peřinou! Zde kritické chyby jsou…

1. Nenoste vytahaná trička na cvičení, jako byste byli nějaký tanečník. Podle žen byste si měli uvědomit, že po večeři nechcete vyrazit na fotbal. Tento druh oblečení si prý muži mají brát jen v případě, že by o sex po schůzce nestáli.

2. Vynechejte jakékoli mokasíny. Nechcete přece, aby si vaše partnerka myslela, že jste si půjčili boty po nedávno zesnulém dědečkovi.

3. Sundejte zdobné prsteny! Ano, i chlápci s podivným prstenem si občas někoho získají, to ale asi netuší, že žena pak bude předstírat, že nemají ruku!

4. Čepice obrácená dozadu – to ženám přijde zvlášť nechutné… Proč? Prý to vypadá, jako byste se právě vykutáleli z postele po propité noci a nevěděli, jak jinak schovat mastné vlasy.

5. Velké tričko s límečkem v kombinaci s džínami. Trička s límečkem frčí, ale dejte si pozor, ať ze skříně nevyndáte před rande právě to, co vypadá, že by se z něj dal ušít i stan a ještě by vám v něm stejně zbylo místo pro další dva lidi.

6. Dres oblíbeného sportovního týmu. Sice je fajn, že máte na triku napsané jméno sportovce, kterého obdivujete, ale vaše přítelkyně nemá nejspíš ani tušení, o koho jde. Takže ho nechte doma do doby, než půjdete s kamarády zafandit.

7. Běžecké boty. Vypadají, jako byste právě přijeli z výletu do zábavního parku pro děti.

8. Klobouk. Prý to znamená „nechci mít sex" ve všech jazycích současného světa.

9. Neplácejte na sebe až příliš kolínské. Jasně, lepší než smrdět potem, ale nepředstavujte si, že to v životě chodí jako v reklamě na deodoranty od Axe. Když ženy ucítí, že neznáte při vonění míru, sice se jim možná zatočí hlava, ale spíš je tím jen odradíte.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů