Šíp.deník.cz

VIDEO: Kvůli sexuální poruše má matka 180 ORGASMŮ za DVĚ HODINY

Cara dříve pracovala jako barmanka. Mezi opilci musela být populární...
Cara dříve pracovala jako barmanka. Mezi opilci musela být populární...
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Má téměř 90 orgasmů každou hodinu, což z jejího života udělalo peklo na zemi. Američanka trpí extrémní sexuální vzrušivostí, takže orgasmy zažívá téměř při jakékoli běžné činnosti.

O svém životě Cara Anaya říká: „Pro sousedy to možná může znít skvěle, ale pro mě je to otravné a ponižující. Dokonce i jít si zaběhat je pro mě starost."

Třicetiletá rodačka z Arizony by možná raději byla úplně frigidní. Nemůže vyzvednout ani děti, aniž by se bála toho, že ‚to' na ni několikrát přijde. Její extrémní touha udivuje i lékaře, kteří před třemi lety přišlo na skutečnost, že orgasmem tráví Cara denně více jak šest hodin!

„Takže je asi každému jasné, že nechodím ani na společné akce do školky nebo nejezdím na rodinné výlety. Děti by z toho byly zmatené, ani rodiče by to nepochopili," komentuje smutně Cara, která před mateřskou dovolenou pracovala jako barmanka.

Kvůli poruše se cítí být i špatnou matkou. „Připadám si moc zvrhlá, zničilo to možnost být součástí života mého syna. Nebo alespoň tak velkou, jak jsem být chtěla. A nejhorší je, že mu to ani nemůžu vysvětlit, protože je zatím příliš mladý," posteskla si.

Problémy řešila i s psychiatrem, kterého vyhledala na radu odborníků. Ani to k ničemu nepomohlo, 90 orgasmů za hodinu ji pronásleduje stále. Velkou oporou v životě, kde se z obvyklé radosti stalo utrpení, je jí tak jen manžel Tony, jenž si Caru vzal před jedenácti lety.

Jak takový život s mnoha orgasmy vypadá, se můžete podívat v našem přiloženém videu.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů