Šíp.deník.cz

Zapomeňte na švédskou trojku a zkuste novinku: Co je španělský SEX?

Sex je náš, dělá dobře mně i tobě. Proč si ho nedopřát v dostatečné míře?
Sex je náš, dělá dobře mně i tobě. Proč si ho nedopřát v dostatečné míře?
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Pokud znáte jen švédskou trojku, pak vězte, že ve světě erotiky existuje i praktika pojmenovaná po zemi z opačného konce Evropy. Na své si při ní přijdou zejména muži.

Je možné, že španělský sex už provozujete, jen nevíte, že se mu tak říká. Je také možné, že jste tuto techniku ještě nevyzkoušeli, což by byla škoda. A co tedy jde?

Hurá do skulinky!
Těžko hledat dráždivější způsob milostné předehry, než když žena k sobě rukama přitiskne svá ňadra a do vzniklé štěrbiny muž vsune penis. A nemusí zůstat jen u toho. Touto praktikou lze nahradit i klasickou soulož.

Je poněkud záhadou, proč se tato praktika jmenuje zrovna po zemi z Pyrenejského poloostrova. Je jisté, že sami Španělé této aktivitě říkají zcela jinak, stejně jako v zemi galského kohouta nikdo nezná pojem francouzský polibek. Místo toho používají slovo galocher, což se dá volně přeložit jako „klouzání po ledě".

Ale zpět od úst k poprsí. Španělský sex vyžaduje dva důležité předpoklady. Prvním je dostatečně kluzký povrch. Zapomeňte na to, že mužský úd bude klouzat jen tak nasucho. Příliš nepomohu ani sliny. Ideální je použít masážní olej nebo lubrikační gel. Fantazii se ale meze nekladou, takže erotičtí gurmáni mohou sáhnout třeba po čokoládě či medu.

Na poloze záleží
Druhou a ještě podstatnější podmínkou, je dostatečná velikost ňader. Obecně se soudí, že španělský sex mohou provozovat majitelky poprsí minimálně čísla dvě. V tomto případě je skutečně pravda, že čím větší, tím lepší. Zároveň však platí, že ve značné výhodě jsou přírodní prsa. Ňadra vyplněná silikonem obvykle nebývají tolik poddajná, takže nevytvoří tak dokonalý „tunýlek potěšení".

Ani „jedničkářky" ale nemusejí truchlit. Jako vždy záleží v sexu hlavně na fantazii a šikovnosti. Hodně pomůže také zvolená poloha. V tomto případě se nedoporučuje pozice, kdy žena leží na zádech a muž je obkročmo nad ní. Mnohem lepší je, když muž stojí a žena klečí. A když to ani pak nepůjde, může partnerka vzít penis prostě do dlaní… Buďte si jisti, že muži bude v té chvíli úplně jedno, že už nejde o skutečný španělský sex.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů