Šíp.deník.cz

Česká Miss a Miss ČR se slučují! KONEČNĚ

PrezidentkaMaláčová dekoruje korunkou Českou Miss World Veroniku Machovou. Což je dost směšné označení, které, doufejme, po sloučení obou soutěží zmizí.
PrezidentkaMaláčová dekoruje korunkou Českou Miss World Veroniku Machovou. Což je dost směšné označení, které, doufejme, po sloučení obou soutěží zmizí.
Zdroj: Česká Miss
Sdílej článek:

V jedinou národní soutěž krásy, která vyvrcholí na jaře příštího roku finálovým galavečerem pod názvem Česká Miss, se spojují obě dříve konkurenční soutěže krásy. Takže od roku 2011 nebudeme mít tři missky ročně, ale jen dvě, které vzejdou z jediné soutěže. Ta se sice bude jmenovat Česká Miss, ale titul Miss ČR nezaniká – dostane ho dívka, která zvítězí díky hlasování poroty a ta pak pojede na Miss World. Druhý titul, Česká Miss, dostane vítězka diváckých SMS. Měl by být teoreticky cennější, Česká Miss se pak účastní soutěže Miss Universe, ale jak všichni víme, šedivá je teorie, zelený strom života, takže bude záležet na každé misce, jak se dokáže sama prosadit a tak zvaně zviditelnit. (Nebudeme teď spekulovat nad bídou pekelného spojení šoubizu a médií, které „nepochopitelně“ píší spíše o té, která se někde svlékla, než o té, co se svědomitě věnuje charitě – to abychom nevinné krásky nenaváděli ke špatnostem :-)

Stává se tak na základě dohody mezi M Marketing a společností Central Group z 24. června 2010. Podle ní je M Marketing v čele s ředitelkou Michaelou Maláčovou novým majitelem Miss ČR. Tato soutěž se svou dlouholetou a v mnohém cennou historií se tedy stává součástí projektu Česká Miss, který je od letošního roku držitelem všech významných mezinárodních licencí.

Sloučení České Miss a Miss ČR znamená spojení tradice s moderním pojetím soutěže. Jedním z jejích generálních partnerů je Central Group, největší developerská společnost na českém rezidenčním trhu. Ta bude zároveň exkluzivním poskytovatelem bytů pro vítězky soutěže. Stává se tak významným a dlouholetým generálním partnerem.

Maláčová: Jsem ochotná spolupracovat s někdejší konkurencí

„Rozhodnutí o sloučení obou soutěží jsme dlouho zvažovali a jsme rádi, že jsme se k tomuto kroku rozhodli. Je podpořeno anketou mezi lidmi a názorem většiny komerčních partnerů a odborníků z oblasti médií a zábavy. A věřím, že to brzy ocení diváci i soutěžící. Vážíme si všeho, čeho doposud na českém trhu soutěž Miss ČR dosáhla. Hlásíme se rovněž k charitativnímu pojetí, které Central Group v Miss ČR vybudoval. Charita byla a také dále bude neoddělitelnou součástí soutěží krásy," uvedla Michaela Maláčová, která by podle svých slov ráda spojila to dobré, co přinesla jak Miss ČR, tak Česká Miss. „Po završení transakce se tedy oficiálně obrátím na soutěžící, spolupracovníky a partnery Miss České republiky s dotazem, zda se budou chtít v budoucnu na přípravě projektu Česká Miss podílet a být jeho součástí. Vzhledem k realizovaným změnám v organizaci Miss České republiky se tak na podzim nebude konat plánovaný 22. ročník Miss ČR," dodala.

#nahled|https://g.denik.cz/91/a3/005737_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/a3/005737.jpg|Veronika Machová tráví rok svého kurunování tradičně - charitou, všelijakými společenskými akcemi…#

Česko je na dvě Miss příliš malé

„Česká republika je příliš malou zemí na dvě vzájemně soupeřící soutěže krásy. Když jsme se na toto téma s Michaelou Maláčovou asi před dvěma měsíci u kávy setkali, probírali jsme možnosti, jak tuto situaci řešit. Tyto možnosti byly v podstatě tři – prodej Miss ČR pořadateli České Miss nebo prodej České Miss pořadateli Miss ČR nebo nalezení určité formy společné koordinace činností. Z těchto možností jsme se po několika jednáních rozhodli jít cestou prodeje Miss ČR společnosti M Marketing, která pořádá Českou Miss," říká k probíhajícím změnám šéf Central Group Dušan Kunovský.

#nahled|https://g.denik.cz/91/a3/005706_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/a3/005706.jpg|JitkaVálková, Česká Miss, kterou si vybrali divác, pózuje v bytě od Central Group, který dostala rok do užívání. Že by tedy byl nějak extra luxusní…#

Central Group dává do placu exkluzivní byty

Zároveň bude Central Group pro další roky generálním partnerem nového společného programu – Česká Miss a Miss ČR a také bude vítězkám soutěže poskytovat k užívání vždy po dobu jejich vítězného roku exkluzívní zařízené byty v jedné ze svých rezidenčních lokalit v Praze. „Michaela Maláčová jasně prokázala, že je tou nejkompetentnější osobou u nás ohledně řízení a pořádání soutěží krásy. Central Group je zase největší a nejúspěšnější firmou v České republice v oblasti nového bydlení. Je správné, že se nyní každý budeme specializovat na to, v čem jsme nejlepší. A jsem si jistý, že se vítězkám bude v našich bytech skvěle bydlet," dodává Kunovský.

#nahled|https://g.denik.cz/91/a3/005705_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/a3/005705.jpg|JitkaVálková, Česká Miss, kterou si vybrali divác, pózuje v bytě od Central Group, který dostala rok do užívání. Že by tedy byl nějak extra luxusní…#


Kampaň sedmého a zároveň historicky prvního spojeného ročníku České Miss a Miss České republiky začíná v letos říjnu. Série castingů se uskuteční v listopadu, v prosinci pak bude následovat semifinále a v březnu příštího roku finále. O nositelce titulu Česká Miss 2011 budou tak jako v minulých letech rozhodovat svými sms zprávami televizní diváci, zatímco Miss České republiky bude volit odborná porota. Vítězka České Miss bude reprezentovat naši zemi na Miss Universe a Miss České republiky na Miss World.

Bulvár.cz: Už mnohokrát jsme si stěžovali, že zapamatovat si jména té záplavy Miss, co Česko za dvacet svobodných let vyprodukovalo, je nad lidské síly. Alespoň tedy jedna ročně ubude. Navíc to ušetří práci bulvárním novinářům, jejichž povinností je prolustrovat vždy všechny finalistky a nalézt alespoň jednu či dvě, které mají nějaké ty hříšky, erotická focení a tak podobně. Takže na tomto spojení, tedy spíš „nepřátelském převzetí“, jak se tomu říká v byznysu, je více toho dobrého. Doufejme, že svoji naštvanost spolkne i jediná česká Miss World Táňa Kuchařová, anebo spíše že Míša Maláčová osvědčí při lanaření této výjimečné krásky mimořádný takt a sociální inteligenci… Zatím se Maláčová jen nechala slyšet, že se s Kuchařovou chce sejít.

(zdroj: Česká Miss)

(zdroj: bulvar.cz)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů