Šíp.deník.cz

Děsivé přiznání princezny Leiy: Natáčení jsem celé prošňupala!

Dnes se Fisherová věnuje už pouze televizní tvorbě.
Dnes se Fisherová věnuje už pouze televizní tvorbě.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Každý den na drogách. Přesně tak prožila natáčení filmů Hvězdné války, které ji proslavily. Kdo? Americká herečka Carrie Fisher (53), která ve starších dílech slavné filmové ságy hrála princeznu Leiu. Ta nyní přiznala, že při natáčení kultovní sci-fi série byla závislá na kokainu!

„Koks mi ani nějak moc nechutnal. Byla to doba, kdy jsem brala cokoli, co jsem potřebovala, abych se dostala do nálady,“ svěřila se Fisherová, která nakonec skončila vléčebně. „Uvědomila jsem si, že jsem do toho spadla víc než lidé okolo mě. Přestala jsem mít na výběr,“ komentuje roky svého bouřlivého mládí.

Když bylo herečce čtyřiadvacet, diagnostikovali uní lékaři bipolární poruchu. Ta se projevuje nadměrnými změnami nálad ivitality. Možná ikvůli této poruše bojovala snáklonností kdrogám až do padesátky. „Teď už jsem tři roky čistá… ale ta chuť se neztrácí, je to jako virus,“ rozpovídala se odrogách. „Naštěstí drogy, které mám ráda – tabletky aléky proti bolesti, je možné jen těžko sehnat. Nemám na to tu energii co dříve,“ uzavřela.

Jako princeznu Leiyu ji milovaly miliony mužů po celém světě.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů