Šíp.deník.cz

Helena Vondráčková přišla o místo u české smetánky: Nepozvala ji ani Zagorová!

Helena Vondráčková ale na oslavě chyběla. Hanka ji tam nechtěla.
Helena Vondráčková ale na oslavě chyběla. Hanka ji tam nechtěla.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Tak tady už začíná jít opravdu do tuhého! Když se konala oslava narozenin Hanky Zagorové (65) a Štefana Margity, kteří (55) slavili dohromady stodvacet let, na jejich oslavě se sešel téměř celý český showbyznysový rybník. Nechyběl Karel Gott (72), Dagmar Havlová (58), Jitka Zelenková (61) nebo Jiřina Bohdalová (80). Jediná celebrita, která se oslavy nezúčastnila, byla Helena Vondráčková (64). Skončily tak pro zpěvačku zlaté časy, kdy bývala ozdobou každého večírku?

Velkolepá oslava byla určitě jednou znějvětších společenských událostí letošního roku. Všemi oblíbená „Hanička písnička“ se svým partnerem pozvali do luxusní restaurace Aureole více jak třista hostů a kdo zčeských celebrit na party chyběl, jako by snad ani nebyl. Desítky slavných si tady podávali ruce a i když se někdo znich divil, že na večírku chybí Helena Vondráčková, nikdo svou otázku nevyslovil nahlas. Šípu se podařili získat vyjádření od samotné oslavenkyně.

A přesto, že by se mohlo zdát, že zrovna Hanka Zagorová, která se nikdy neplete do cizích konfliktů a na všechny je vždycky velmi milá, svou kolegyni na oslavu pozve, skutečnost byla zcela opačná. Při otázce na Helenu Vondráčkovou se obličej Hanky Zagorové zachmuřil. „Nebyla pozvána. Nechci tady řešit žádné soudní spory,“ odpověděla stvrdým výrazem na dotaz Šípu, proč se její kolegyně neobjevila mezi hosty.

Hanka Zagorová se Štefanem Margitou připravili večírek, na kterém byly skoro všechny české celebrity.

Je jasné, že Helena nebyla na seznamu hostů také kvůli Martě Kubišové (68), která byla jednou zgratulantů a ve stejné restauraci by se asi se zpěvačkou, která ji hnala ksoudu, nerada sešla. Hanka Zagorová tak pozváním Marty Kubišové dala jasně najevo, při kom vcelém dlouhém sporu stála.

Sama Marta, na které se vleklý proces velmi podepsal, Šípu prozradila, že už se snaží na spory se zpěvačkou a jejím mužem Martinem Michalem nemyslet. Přesto jí ale celá kauza stále leží vžaludku. „Mohu vám ktomu říct pouze tolik, že jsem si nemyslela, že to někdy může dojít tak daleko,“ řekla smutně Šípu stím, že vylučuje, že by si někdy sHelenou byť jen zavolaly. „To už nepřichází vúvahu.“

Marta Kubišová se snaží na soudní spory nemyslet. Na její psychice se ale podepsaly jednou provždy.

Helena Vondráčková tak společně sMartinem Michalem možná nakonec u soudu nad Martou Kubišovou zvítězí a i když je jejich spor možná oprávněný, zároveň tak Helena nejspíš definitivně ztratí přízeň většiny svých celoživotních kolegů, zjejichž společnosti se vždy ráda těšila. Zbývá tedy otázka, jestli to všechno opravdu stálo za to.

Kristýna Beranová

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů