Šíp.deník.cz

Iveta Bartošová: Michal David ji vyhodil z narozeninové oslavy!

Píseň na oslavě není pro Pomejeho důležitá, hlavně že bude deska.
Píseň na oslavě není pro Pomejeho důležitá, hlavně že bude deska.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Zapovězená zpěvačka! I tak se dá pojmenovat bývalá popová princezna Iveta Bartošová (44). Přestože ji se skladatelem a zpěvákem Michalem Davidem pojí mnohaleté přátelství, jeho narozeninové oslavy, která se bude konat 17. června v O2 areně, se účastnit nesmí! A důvod? Producent akce Oldřich Lichtenberg ji tam nechce!

A Lichtenberg je neoblomný. Přestože ho denně Ivetin manžel Jiří Pomeje (45) bombarduje desítkami SMS a telefonátů, on si za svým slovem stojí. „Bartošová na těch narozeninách prostě nebude. Je nespolehlivá a já nechci riskovat, že zase selže,“ nechal se slyšet Lichtenberg, který megakoncert pořádá, a dodal, že spolupráce selhala také na tom, že právě Pomeje nedodržel podmínky ohledně medializace.

A přestože se do přemlouvání jednoho z nejvlivnějších producentů u nás pustil i Ivetin nový manažer Pavel Pásek, žádný hvězdný návrat v O2 areně se konat nebude. Karel Gott, Lucie Bílá, Helena Vondráčková a dokonce i italský zpěvák Drupi dostali přednost před Ivetou Bartošovou. A to vše kvůli její nespolehlivosti. Pomeje ale svou ženu hájí. „Jsou to jen jejich výmysly. Vědí, že je Iveta na tom teď dobře a že by to pro ni mohl být dobrý začátek, a nepřejou jí to. Je to jen čirá závist,“ nechal se slyšet Pomeje, který ale záhy vymyslel jiný plán, jak zařídit Ivetě hvězdný návrat. „Bude to o pár měsíců později, a to megakoncertem v Lucerně. Iveta tam představí svou novou desku, na kterou jí píše texty právě Michal David, na jehož narozeninách paradoxně jako jediná nezazpívá,“ dodává vítězně Pomeje.

Michal David.

Jak to bude doopravdy, se dozvíme až na podzim. Do té doby můžeme jen spekulovat, jestli bude Ivetin návrat stejně „hvězdný“ jako před třemi lety, nebo se to na třetí pokus opravdu podaří.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů