Šíp.deník.cz

Josef Dvořák: Po zlomeném kotníku stále v rukách odborníků!

Josef Dvořák sice tvrdí, že noha je dobře zhojená, ale lékaři varují, aby svou zlomeninu nepodcenil.
Josef Dvořák sice tvrdí, že noha je dobře zhojená, ale lékaři varují, aby svou zlomeninu nepodcenil.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Herec Josef Dvořák (69) si před pár měsíci přivodil velmi bolestivou zlomeninu kotníku. Podle jeho manželky Jáji tehdy špatně došlápl. Už za týden po osudném zranění byl ale povolán do divadla amusel hrát. Dodnes je tak herec vpéči odborníků. Ipřes slova Dvořákovy manželky, že je noha vpořádku amanžel už ihraje tenis, lékaři varují: Zlomenina si svou daň ještě může vybrat!

Do naší hospůdky vedou jen tři schůdky… To je jen část textu zúvodní znělky oblíbeného seriálu Hospoda, kde jednu zhlavních postav - kuchaře Kachnu - ztvárnil Josef Dvořák. Právě oněm se před pár měsíci spekulovalo, že si kvůli zlomenému kotníku vdalších seriálech zahraje jen těžko. Těmto úvahám navíc nahrávala skutečnost, že Dvořák už týden po ošklivém zranění musel hrát.

„Opravdu to tak je, po třech dnech šla sádra dolů. Divadlo ho prostě potřebovalo. Nohu mu sice zpevnili, ale stím se jen stěží mohl pohybovat. Představení přesto odehrál,“ řekla Šípu Dvořákova manželka.

Herec teď ale stále dochází na rehabilitace. „Ikdyž to vypadá snohou dobře, musím být pořád vrukách odborníků. Mám naštěstí skvělého fyzioterapeuta amaséra. Je to odborník, který se stará ofotbalisty Bohemky, “ přiznal herec, který dokonce začal znovu hrát itenis. „Drží to, sice nehraje žádné turnaje, ale snaží se nohu normálně zatěžovat,“ dodala Dvořáková.

Herec se svojí ženou Jájou

Vypadá to, že se herec, vzhledem kesvému věku, kdy se podobné zlomeniny hojí hůře, může radovat. Ipřesto lékaři varují! „Pokud jde ozlomený kotník, tak zásadně doporučuji, aby se úraz doléčil vnaprostém klidu. Jde oto, že kost může špatně srůst, což si následně může vybrat svou daň, ato vpodobě zhoršené chůze,“ řekl Šípu lékař Karel Jedlička.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů