Šíp.deník.cz

Miss Válková je mezi 15 nejkrásnějšími dívkami světa, přišla ale o své upíří zoubky!

Česká Miss 2010 Jitka Válková
Česká Miss 2010 Jitka Válková
Zdroj: Česká Miss
Sdílej článek:

Na tradici vynikajících výsledků svých předchůdkyň navázala na Miss Universe v americkém Las Vegas Česká Miss 2010 Jitka Válková, když se v noci na úterý probojovala mezi patnáct nejlepších. To je určitě úspěch pro éterickou, drobnou vílu s pikantním obličejíčkem, která ještě donedávna okouzlovala i roztomilými upířími tesáčky.

„Je to překrásný pocit a už se těším, jak si ho užiji společně s rodinou a přáteli," řekla bezprostředně po finále. Korunku Miss Universe 2010 získala dvaadvacetiletá Jimena Navarette z Mexika.

#nahled|https://g.denik.cz/91/26/photo_cron_1_21_6_2010miss_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/26/photo_cron_1_21_6_2010miss.jpg|Jitka Válková v Las Vegas#

„Jitka svým postupem mezi patnáct nejlepších dívek opět potvrdila, že je tou "pravou" Českou Miss a že český divák má cit pro krásu," uvedla ředitelka České Miss Michaela Maláčová, kteá jela do Las Vegas Jitku podpořit. „Považuji za úspěch, že čtyři roky po sobě se vítězky České Miss probojovaly mezi patnáct či deset nejlepších. Jitka coby nejmladší účastnice letošního finále zaujala porotu svou osobností a zpěvem. Bylo příjemné být osobně v Las Vegas, fandit jí a přijímat pozitivní ohlasy na Jitku. Již se těším na nadcházející ročník České Miss a podzimní finále Miss World, kde nás bude reprezentovat Veronika Machová," dodala.

Bulvár.cz: Ano, Jitku Válkovou vybrali diváci sami. Nepochybně je zaujala pikantním vílím obličejíkem a drobnou postavičkou jak z pohádky (Jitka měří jen 169 centimetrů a tak mezi ostatními vyčouhlými misskami působila bezbranně a drobounce), čemuž její špičaté zoubky dodávaly tu proslulou pihu na kráse, bez níž už je jen nudná dokonalost. A proto nás velmi mrzí, že si je Jitka zřejmě nechala zbrousit (pokoušeli jsme se tomu přijít na kloub u České Miss, PR ředitelka ale odmítla zuby komentovat se slovy, „je to možné“). Jitka zjevně podlehla masáži mediální módní policie – škoda… Ještě že zatím kliniky plastické chirurgie nenabízí „natahování“ na těch modelkovských 180 cm.

„Hodně mě překvapilo, jak zdejší lidé tuto soutěž prožívají a dokonce mají vyrobené transparenty," řekla ještě před finále Jitka. To již měla za sebou zatím nejdůležitější večer, na němž nejlepších 15 dívek vybírala porota. V ní byly mnohé známé osobnosti jako olympijský vítěz z Vancouveru, americký krasobruslař Evan Lysacek, jehož předkové přišli do Ameriky z Čech, slavná anglická herečka Jane Seymour známá mimo jiné jako partnerka filmového Jamese Bonda (anebo doktorka Quinnová) či světová topmodelka Niki Taylor.

#nahled|https://g.denik.cz/91/26/photo_cron_1_21_1_2010_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/26/photo_cron_1_21_1_2010.jpg|Jitka Válková na snímku v době, kdy ještě měla ty své sladké upíří tesáčky#

Jitka Válková spolu s ostatními kráskami nacvičovala v posledních dnech choreografii již přímo na pódiu při veřejných zkouškách. „Přineslo mi to mnoho nových zkušeností. Trénovala nás topmodelka, která spolupracuje s Naomi Campbell," uvedla Česká Miss. A dodala, že dívky mají přísný režim. Jejich rodiče a přátelé se sice mohli zúčastnit jedné show, ke kráskám se však vůbec nedostali.

Zástupkyně České Miss bodovaly i v minulých třech ročnících. V roce 2007 se v Mexiku do užšího finále probojovala Lucie Hadašová, o rok později se to a samé, tentokrát ve Vietnamu, podařilo Elišce Bučkové a loni na Bahamách excelovala Iveta Lutovská, která se umístila mezi deseti nejkrásnějšími dívkami planety.

Bulvár.cz: Pěkné, ale Miss World z Čech je jen jedna, a je z konkurenční soutěže Miss ČR. Ovšem protože ji paní Maláčová tak nějak přikoupila, je to vlastně už jedna firma. Jen Miss World Táňa Kuchařová si celkem právem přijde opomíjená a s novou, sjednocenou Miss nespolupracuje. A to je od prezidentky Míši Maláčové neskutečně hloupé – opomíjet jedinou Miss World, co Česko kdy mělo (a dost možná i bude mít), je zkrátka podle našeho názoru pitomost.

(zdroj: Česká Miss)

(zdroj: Bulvár.cz)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů