Šíp.deník.cz

Šafránková: Překonala nemoc a dotočila pohádku

Herečka vypadá odpočatě a plná sil
Herečka vypadá odpočatě a plná sil
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Herečka Libuše Šafránková (56) se už za několik měsíců objeví na televizních obrazovkách České televize. Nedávno totiž dotočila pohádku Okouzelné tetě Valentýně aŠípu se svěřila, že vposledních týdnech ji provází velmi šťastné období. Podle všeho je tak spekulacím nad její záhadnou nemocí definitivně konec!

Štáb, který seŠafránkovou na pohádce pracoval, musel kvůli jejím zdravotním komplikacím zastavit natáčení apřesunout ho na letošní rok. Herečce pauza evidentně pomohla apřed několika týdny film dokončila.

„Natáčení bylo úžasné, ta práce mě náramně bavila aitexty byly skvělé, člověk je nemusel skoro vůbec upravovat. Myslím si, že se lidi dočkají moc hezké pohádky,“ řekla Šípu Šafránková apokračovala: „Poslední dobou mi je moc fajn, prostě člověk se ve všem snaží hledat pozitivní věci atakový přístup ho nakonec velmi ovlivní,“ řekla.

Ještě vminulém roce, kdy pohádka dostávala podobu, se spekulovalo, zda se vůbec dotočí. „Natáčení je přerušené na delší dobu, problém je závažný,“ řekl před rokem mluvčí ČT Ladislav Šticha ozdravotním stavu Šafránkové, která vpohádce hraje královnu.

Podle všeho se nejslavnější česká filmová Popelka svým zdravotním problémům postavila čelem apřekonala je. „Je mi báječně, hlavně mě těší, že mám před sebou hodně práce,“ dodala Libuše Šafránková, která nechtěla diskutovat otom, nakolik byly její problémy se zdravím vážné.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů