Šíp.deník.cz

Sobecký otec Leoš Mareš: Zkazil Kubíkovi Vánoce!

Hvězdný moderátor chce, aby byl Kuba za dárky vděčný jemu a ne Ježíškovi.
Hvězdný moderátor chce, aby byl Kuba za dárky vděčný jemu a ne Ježíškovi.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátor Leoš Mareš (34) zkazil svému synkovi Kubíkovi dětství. Jiní dbají na to, aby jejich děti co nejdéle věřily vJežíška, Mareš svého syna otuto radost připravil. Kamarádům se pochlubil, že Kubíkovi prozradil, že mu dárky kVánocům dává on ane Ježíšek.

Otec roku! Tak na tento titul může moderátor novácké show Talentmania Leoš Mareš navždy zapomenout. Důvod? Zkazil svému prvorozenému synovi Jakubovi (5) dětství. Přestože děti vKubíkově věku stále věří ve víluzubničku, draky ahlavně Ježíška, Mareš, který je zvyklý si získávat obdiv svých přátel drahými dárky, svého syna připravil opravou dětskou radost.

„Je to pravda. Všichni jsme byli všoku anesouhlasíme stím. Když od Leoše Kubík něco chce aon ho chce odbýt, řekne Kubíkovi, že mu to koupí kVánocům,“ svěřil se nám jeden zLeošových kamarádů, který tento Marešův krok neschvaluje. „Ijá mám děti achci, aby vJežíška věřily co nejdéle. Ty jiskřičky vjejich očích se nedají za nic jiného vyměnit,“ dodává náš zdroj.

Bude vůbec Monika strojit stromek?

AMareš se nechlubí jen před svými přáteli, ale iposluchačům ranní show Evropy 2. „Byl jsem sKubou vkině. Strašná nuda. Aon hned, jak to skončilo, na to chtěl jít znovu. Tak jsem mu řekl, že mu koupím DVD kVánocům,“ šokoval všechny své posluchače se stejně starými ratolestmi.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů