Šíp.deník.cz

Václav Neckář stále tloustne, jeho žena bojuje o život!

Po mrtvici Neckář výrazně zhubl
Po mrtvici Neckář výrazně zhubl
Zdroj: Archiv
Sdílej článek:

Takový osud si Vašek Neckář (66) rozhodně nezaslouží! Zpěvák, který celý život rozdával lidem radost, se nyní dennodenně stará osvou velmi nemocnou manželku anavíc stále tloustne. Obezita ale může ijemu pořádně zkomplikovat zdraví, už tak nahlodané prodělanou mrtvicí!

Těžko by někdo pomyslel, jak těžké stáří bude mít jeden znejoblíbenějších českých zpěváků. Kdysi drobný amrštný Vašek Neckář, který své fanynky okouzloval roztomilým pohledem, ve stáří pořádně přibral. Vinu na jeho současném stavu má určitě prodělaná mrtvice, ze které se zpěvák nikdy úplně nezotavil, ale patrně také nedostatek pohybu ašpatná strava. Možná by tak stačilo trochu zabrat azlepšit životosprávu azpěvák by se vyhnul obezitě, která ho vsoučasné době činí už téměř nepoznatelným.

#nahled|https://g.denik.cz/56/78/vnstl1_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/78/vnstl1.jpg|Zpěvák se sám stará o chod celého domu.#

Zkluka, který kdysi vyznával lásku Heleně Vondráčkové vpohádce Šíleně smutná princezna, dnes nezůstalo už téměř nic. Avlastně ani přátelství se zpěvačkou zpřed lety úspěšného tria Golden Kids, které se rozpadlo kvůli aféře sjeho třetí členkou Martou Kubišovou. Helena Vondráčková dokonce odmítá vystupovat na akcích, kterých by se účastnil iNeckář.

Manželka Jarka musí třikrát týdně do nemocnice na dialýzu.

Kromě vlastního zdravotního stavu ale zpěváka ničí také neustálý strach omanželku Jarku, která je doslova připoutána kpřístrojům. Po voperování umělé chlopně jí totiž přestala fungovat ledvina apaní Neckářová tak musí třikrát týdně dojíždět na dialýzu. Po operaci cévy navíc téměř nemůže chodit, takže jí manžel vozí do nemocnice sám, nebo nedočkavě očekává sanitku, která jeho manželku doveze zpátky domů. Anaděje, že by se stav Jarky Neckářové někdy zlepšil, je bohužel mizivá.

#nahled|https://g.denik.cz/56/78/vnstl3_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/78/vnstl3.jpg|Manželé se vše snaží brát s úsměvem. Je vidět, že se i po letech stále milují.#

Přes všechny útrapy se ale Václav Neckář stále nevzdává ana celý podzim už má naplánovanou sérii koncertů, které ho drží při životě.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů