Šíp.deník.cz

Máte dojem, že DISKRIMINACE ZE SVĚTA MIZÍ? NE, pokud jste LEVÁK

16 fotografií 16
Zdroj: Youtube
S bělítkem si jeden užije neskutečné srandy, když je levák. Máte hrneček s dekorací? Skoro to vypadá jako ústní harakiri. I kohoutky jsou proti vám. Kroužkové bloky vymyslel ultrapravák.
Sdílej článek:

Tento text tvoří levačka a nejspíš bude mluvit za všechny leváky světa. Život na základní škole byl peklo. Už od první třídy se potýkáte s tím, že cokoli napíšete kuličkovým perem, si okamžitě rozmažete, o kroužkových blocích, které vám nonstop ničí zápěstí, ani nemluvě. 

Psaní na tabuli bylo čiré peklo a stříhat jste se pořádně nenaučili ani v dospělosti. Otvírák na konzervy? Bože, jen to ne. Mami, kde jsi, i když je mi dvacet pryč, do konzervy se nedostanu. A tak dále a tak dále.

Střední škola, pokud studujete umění, je taky strašlivá. Předmět kaligrafie je hotový očistec, to co ostatní píší půl hodiny, vy děláte hodiny tři, protože pokaždé musíte čekat až napsané písmeno uschne. A tak to jde dál a dál, až se naučíte mnoho věcí pro praváky používat tak, jak je pro vás nepřirozené-například myš k počítači. I přesto na vás nástrahy pravorukých lidí číhají dnes a denně.

Třeba v hrnečku s kafem, kam vám milá obsluha chce udělat srdíčko, jenže vy hrnek berete do levé ruky a místo srdíčka tam máte… koule. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů