Šíp.deník.cz

NEJHORŠÍ novomanželský tanec: Partnerku akrobaticky odkopl z parketu!

Manželský pár si nakonec užil svatební noc na pohotovosti.
Manželský pár si nakonec užil svatební noc na pohotovosti.
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Měl to být novomanželský tanec, na který všichni pozvaní jen tak nezapomenou… A to se tedy „povedlo"! V tom nejhorším smyslu slova.

Zpočátku to celé vypadalo báječně. Rozrazily se dveře a šťastní novomanželé vtančili mezi své hosty přesně tak, jak to bývá v amerických filmech. Hudba hrála, všichni se smáli, nevěsta tanečním krokem cupitala na parket. Manžel chtěl celé jejich představení uzavřít malou gymnastickou vložkou, skladbou výšvihů, které měl zakončit přímo vedle své ženy.

Jenže ouha! Snad za tím byla špatná koordinace pohybů, snad ti dva trénovali někde jinde, než se brali. Ale jisté je, že manžel místo elegantního přískoku vedle manželky udělal něco úplně jiného – akrobatickou vložku totiž zakončil kopem do hlavy své milované, za který by se nestyděli ani aranžeři soubojů hollywoodských velkofilmů.

Místo potlesku tak přišlo zděšení! Nevěsta šla hned k zemi, k její smůle na ni ještě spadla květinová výzdoba! Ze země se zvedala jen těžko a zcela ztratila nejen stabilitu, ale i rytmus. Ono s otřesem mozku se asi tančí špatně… Ostatně podívejte se v přiloženém videu sami.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů