Šíp.deník.cz

Nejstylovější pero světa? Takové by chtěl ukrást i Václav Klaus!

S touhle propiskou nepotřebujete ani kružítko.
S touhle propiskou nepotřebujete ani kružítko.
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Psací potřeby patřily odjakživa k věcem, u kterých lidé nešetřili fantazií při zdobení a vymýšlení. Luxusní pera jsou občas díky tomu doslova neodolatelná. A teď je na čase ukázat jejich krále – první epesní, víceúčelové a k tomu i magnetické pero světa!

Mít obyčejnou propisovačku, s tím dnes člověk díru do světa neudělá. Ale co takhle mít pero z magnetů, které můžete přeskládat, využít jinak, než byste čekali a které k tomu vypadá opravdu dobře po designové stránce? Že si to neumíte představit? Pak jste asi ještě neviděli, jaká žhavá novinka právě čeří vody a vypouští efektní oblaka páry v jinak klidném rybníčku světa tužek a propisek.

Pero značky Polar má totiž obal z drobných kruhových magnetů, které umožňují tomuhle psadlu mnohostranné využití, jaké si umíme jen těžko představit. Dá se s ním samozřejmě normálně psát, ale dá se také využít jako ukazovátko na iPadu nebo pomůže vykreslit dokonalé kružnice. A kdyby ani to nestačilo, poslouží i jako hračka. Bohužel, o tomhle peru jde těžko napsat vše. Raději se podívejte sami.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů