Šíp.deník.cz

Nejtrapnější selfie světa: Bobek v záchodě, vibrátor na stole a... Neuvěříte!

9 fotografií 9
Někdy se focení prostě nepovede.
Někdy se focení prostě nepovede.
Zdroj: winto
"Zatímco majel pije, ukážu všem, jak moc mi to sluší." A ze selfie je rázem rodinné foto! Milovnice přebalování se zvěčnily, těžko říct při jaké příležitosti. Paní se snažila dodělat potřebu před fotkou, žel nepodařilo se to.
Sdílej článek:

Současný trend selfie fotek má i svou odvrácenou stranu. Na fotky rozesmátých lidí se totiž občas přimotá nečekané překvapení, které se tam vůbec nemělo dostat – jako třeba nespláchnutá toaleta vedle svůdně se nakrucující dívky. Co ještě se lidem povedlo zvěčnit?

Až se příště budete fotit, abyste se známým pochlubili, jak vám to sluší před zrcadlem, na louce, ve výtahu, ve zkušební kabince nebo bůhví kde ještě, raději si po pořízení snímku svůj výtvor ještě jednou pořádně prohlédněte.

Jen tak si totiž zajistíte, že se časem neobjevíte ve článku, jako je tento. Právě nepovedené focení je hlavním hrdinou našeho článku. Je až neuvěřitelné, jak primitivních chyb se lidé dopouštějí. No řekněte: Líbila by se vám snad dáma, která na fotce sice vypadá zatraceně sexy, ale zároveň jaksi zapomněla, že se do hledáčku objektivu ještě vetřel její syn – uplakaný a nešťastný. Asi moc ne, co?

Ovšem podobná selfie chyba se prostě stává. A stávají se ještě jinačí podivnosti. Ostatně, v naší fotogalerii se o tom můžete snadno přesvědčit na vlastní oči.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů