Šíp.deník.cz

NEJUJETĚJŠÍ i NEJPRAKTIČTĚJŠÍ aplikace na chytré telefony, jaké existují

Aplikaci na MHD už má ve svém telefonu každý. Facebooky, messengery a spoustu dalších vychytávek také. Ale napadlo vás někdy, co vše je možné s telefonem dělat? Ukážeme vám deset těch nejzajímavějších aplikací. Některé jsou proti nudě, některé jsou trochu divné a některé velice praktické. 

1 / 21

Zdroj: Youtube

Zdroj: Youtube

BROSTACHE APP

Aplikace, která vám přidělá knírek, pokud sami žádný nemáte. Můžete si vybrat z různých stylů a velikostí. Velice praktická věc například na Movember pro ty, kterým vousy nerostou, anebo pro ženy, které touží mít na tváři bujný porost.

Zdroj: Youtube

CAR MATEY

Tohle je velice praktická aplikace pro nakupující ve velkých obchodních centrech. Když někde zaparkujete, napíšete si ono místo do aplikace a ona vám po nákupu pomůže auto najít. Označí vám ho pirátskou lodí a dobrodružství může začít. Yo-ho.

Zdroj: Youtube

CUDDLR

Chybí vám vlídné slovo a pohlazení? Tahle aplikace vám s tím pomůže. O level výš než tinder, ale o level níž než sex seznamka. Najdete si partnera pouze na mazlení na základě vzájemné shody, tak jako v jiných seznamkách. Zda to skončí sexem je už na vás.

Zdroj: Youtube

DRUNK DIAL NO

Jedna z nejlepších aplikací, která vůbec může existovat. Označíte si v telefonním seznamu lidi, kterým nechcete v opilosti volat a telefon jim prostě nezavolá ať budete dělat cokoliv. Praktické hlavně po rozchodu. A taky abyste neříkali matce svá tajemství.

Zdroj: Youtube

HONEY IT'S ME

Tohle je trochu divná aplikace. Je hlavně pro emocionálně vyprahlé lidi, kterým chybí partner. Je to appka, která vám v průběhu dne posílá SMSky, jaké by vám mohl posílat partner… Sice vás to potěší, ale sanitku vám asi úplně nezavolá.

Zdroj: Youtube

PIMPLE POPPER

Pokud už jste dospělí a bez akné, možná vám chybí mačkání beďarů. Tahle podivná aplikace vám to s radostí nahradí. Můžete je chlápkovi na displeji mačkat stále a stále dokolečka. Jakmile jeden vymáčknete, udělají se mu další dva. Efekt to moc nemá, ale zažene to nudu.

Zdroj: Youtube

PLACES I'VE POOPED

Něco jako foursquare nebo recenze na googlu, ale o záchodech. Můžete se tam checknout, napsat jak se vám na oné míse kakalo a přidat i nějaké ty fotky. MÍSTNOSTÍ! Nikoli výtvorů. Výtvory nikoho moc zajímat nebudou. I když…

Zdroj: Youtube

LONG DISTANCE KISSES

Máte milenku daleko? S touhle aplikací jí můžete posílat polibky i na dálku. Je k tomu potřeba silikonový nástavec, který nasunete na mobil a líbání může začít. Pokud vám nevadí olizovat silikon. Polovičce by na onu silikonovou věc mel dorazit otisk vašich rtů.

Zdroj: Youtube

SPIRIT BOX

Tato aplikace není nic pro ustrašené lidi. Když ji zapnete v jakémkoli místě, přidělá vám na obrazovce duchy, příšery a vydává zvuky. Skvělé, pokud třeba nechcete strachy spát. Hodí se na strašení malých dětí a odpuzení nechtěných nápadnic.

Zdroj: Youtube

YO APP

Máte zálibu v jednoslovných odpovědích a odpovídáte většinou kladně? Stáhněte si tuto aplikaci. Odpoví za vás několika stovkami různých druhů odpovědi: „YO“. Stačí si jen vybrat, které „YO“ se vám k tématu líbí a můžete posílat do aleluja.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů