Šíp.deník.cz

Nový hit Instagramu? Fotky z prázdnin s HOLÝM ZADKEM!

26 fotografií 26
18+
Nejnovější trend ocení nejvíce příznivci odhalených těl.
Nejnovější trend ocení nejvíce příznivci odhalených těl.
Zdroj: Instagram
Sdílej článek:

Na sociální síti se stále větší popularitě těší stránka, která se zaměřuje na fotografie prázdninově nahatých zadků a zadečků – ideálně zpracovaných alespoň trochu umělecky. Podle autorky se stala tahle zábava populární z prostého důvodu. „Lidé se rádi obnažují, když jim při tom nic nehrozí," myslí si rodačka z Londýna, kterou zná svět internetu jen pod přezdívkou Cheeky.

Přečtěte si také:

VIDEO: Nejlepší COVER verze, jakou jste kdy slyšeli! LINKIN PARK v podání zvířat

KDYŽ NEVÍTE, KDO JSTE! Celebrity, které trpí krizí identity

K nápadu přijít se stránkou, na které by lidé ukázali, jak mají „všechno u zadku" přišla žena díky tomu, že sledovala instagramový účet muže, který cestoval po světě a všude se fotil s obnaženým pozadím.

Po roce spravování @cheekyexploits má Cheeky statisíce odběratelů. „Původně mi přišlo, že by byla legrace dělit se o podobné fotky s přáteli a manželem, už jsem v té době pár takových snímků měla," svěřila se novinářům. „Tak jsem založila z legrace ten účet."

Jenže na něj rychle začali přispívat i cizí lidé… „Nikdy jsem neplánovala, že to bude o cestování, prostě se z toho zničehonic stal trend," prozradila. „Baví mě na tom ta legrace, že mohu lidem pomáhat, aby se méně styděli za svá těla. Věřím, že touhle stránkou dělám svět o kousek lepší."

Jak podle Cheeky takový lepší svět vypadá, se mrkněte v naší galerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů