Šíp.deník.cz

POMSTA po rozvodu? Čtyři nejdrsnější odplaty, které se skutečně staly!

Je hezké, když exmanžel nezapomene na vaše narozeniny, co říkáte?
Je hezké, když exmanžel nezapomene na vaše narozeniny, co říkáte?
Zdroj: winto
Sdílej článek:

Když se dva lidé rozcházejí, málokdy to dokáží vyřešit na úrovni. Podívejte se na několik příkladů, kdy se o porozchodové pomstě doslechlo celé okolí a někdy i celý svět.

Dvacetitunový balvan na příjezdové cestě

Dárek k narozeninám trochu jinak.

Starosta malého amerického městečka Dany Lariviere musel k soudu poté, co doručil své exmanželce svůj ‚dárek'. Na příjezdovou cestu jí nechal vyložit dvacetitunový balvan, na který sprejem napsal: „Všechno nejlepší, Iso."

U soudu pak s úsměvem vysvětloval, proč svou bývalou takto podaroval. „Vždycky chtěla pořádný kus tvrdé skály, tak jsem jí ho konečně dal," smál se ‚dobrácký' exmanžel.

Ohromný kus skály musel nakonec na své náklady zase nechat odstranit.


Svatební šaty stokrát jinak

I takhle se dají využít šaty vaší bývalé ženy…

Někdy se nápad na pomstu po rozvodu dokonce stane internetovou senzací. To se stalo i Kevinu Cotterovi, kterého žena opustila po dvanácti letech manželství, a vzala si na cestu všechny své věci. Tedy všechny… Zapomněla na své svatební šaty. Když jí pan Cotter říkal, jestli si nechce vzít i je, škodolibě ho odbyla s tím, ať si s nimi udělá, co chce.

A přesně to Kevin udělal. Založil internetové stránky, které nazval ‚Svatební šaty mé exmanželky', na nich pak zveřejňoval fotografie šatů v různých variacích, třeba právě na klacku s helmou Darth Vadera, známého záporáka z Hvězdných válek.

Jeho stránky se nakonec staly hitem, dokonce se objevily i v televizi. A ačkoli jeho bývalá žena prý chtěla, aby provoz stránek ukončil, nakonec si získaly obdiv statisíců lidí a fotografie nakonec vyšly i knižně.


Hnůj ve vířivce

Teď je ještě ta vířivka hezká.

Když se rozvádíte, měli byste si dát pozor na to, aby váš bývalý neměl přístup k traktoru a hnoji. Pak by totiž vaše vířivka mohla uvnitř skrývat nečekané překvapení.

V kanadském kanadském Sainte-Émelie-de-l'Énergie jednou nachytala místní policie čtyřiašedesátiletého Rene Daniela na dvorku jeho bývalé ženy. Ukázalo se, že Rene naložil celou vářivku své bývalé hnojem.

Byla to jeho odplata za rozvodové papíry, které mu dorazily poštou. Když si je četl, neváhal; nastartoval traktor a s vidlemi a hnojem vyrazil za svou pomstou. Ve chvíli, kdy se na celou věc přišlo, se navíc pokusil René ujet policistům ve svém traktoru. Ovšem jeho stroj, který jel ani ne 20 km/h, policisté rychle dostihli…


Snubák do vesmíru

Sbohem!

Zbavit se vzpomínek na rozpadlé manželství, to je občas zapeklitý problém. Co třeba udělat se snubním prstenem? Rebecca Gibbs z Nového Zélandu ho vystřelila do vesmíru. K tomu účelu dokonce sestrojila domácí raketu, se kterou jí pomohl bratr jejího současného přítele. Odlet rakety proběhl v loňském roce a je dokonce k vidění na serveru youtube.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů