Šíp.deník.cz

ŠEST naprosto nejpřísnějších PROMĚN, jaké jste kdy viděli! Která je nejlepší?

Snili jste někdy o tom, že byste se proměnili na někoho úplně jiného? Nejste jediný, komu se to stává. A někdo nezůstane jen u myšlenek. Těchto šest námi vybraných jedinců se dokáže maskovat takovým způsobem, že vám to vyrazí dech a vykulí oči.

1 / 16
Člověk se překvapivě snadno může stát tím, kým chce. Stačí trénink a píle.

Člověk se překvapivě snadno může stát tím, kým chce. Stačí trénink a píle.Zdroj: Pinterest

1. Žena, která si kreslí úchvatné kostýmy superhrdinů na nahé tělo
Sice jde o nahé tělo, ale napadlo by to málokoho.

Pokud jste někdy vyráželi na nějakou halloweenskou oslavu, asi si umíte představit, kolik času zabere příprava kostýmu. Ale co když ho jen malujete? Kanadská umělkyně Kay Pikeová se mění na slavné superhrdiny právě takto. Některé „převleky" prý dělá i 10 hodin! Takže to není pro každého, ale pokud máte trpělivost a potřebný talent, výsledky jsou víc než oslnivé.

2. Průměrné vypadající žena, co se změní na Barbie jen díky make-upu
Je libo být Barbie?

Už více než 50 let patří panenky Barbie mezi nejpopulárnější dětské hračky. To ale neznamená, že se o ně nezajímají také dospělí. Jedna z nejúspěšnějších videoblogerek na Youtube, Kandee Johnson, jakási avon lady moderního internetového věku, si třeba proměnu na Barbie dokonale užívá. Od výrazných linek očí, přes žvýkačkově růžové rty… A chcete vědět jak? Tak se mrkněte na video, ve kterém ukazuje několik svých tipů a triků přímo v akci.

Zdroj: Youtube

3. Žena, jež se dokáže díky svému hidžábu proměnit v princezny od Disneyho

I hidžáb může být cool!

Malá mořská víla Mulan a dokonce i Jafar – Malajská maskérka Saraswati se může proměnit v podstatě v jakoukoli známou postavu z oblíbených animovaných filmů. Matka dvou dětí nepoužívá jen make-up, ale vše doplňuje svým hidžábem tak, že výsledný dojem je takřka dokonalý.
Není proto divu, že na Instagramu už nasbírala desítky tisíc followerů.

4. Maskér, který se mění na superhrdiny
Zombie superman, tak to tu ještě nebylo.

Argenis Pinal z Temeculy v Kalifornii nepotřebuje kostým a stejně jako Kate Pikeová maluje přímo na své tělo. Se správnými barvami a dobře načrtnutými rysy se může snadno stát zombie Wolverinem, robotickým Supermanem nebo jakýmkoli dalším superhrdinou.

5. Maskérka, co ze sebe udělala Baracka Obamu a jeho manželku Michelle
Barack Obama v ženském vydání…

Magali Beauvueová má na svém kontě pár působivých líčících proměn. Občas se mění na různé hiphopové hvězdy, ale nejvíc na sebe upozornila proměnou na amerického prezidenta Obamu a jeho první dámu Michelle.

Zdroj: Youtube

6. Dívka, co se proslavila proměnou na Jacka Sparrowa

Alyson Tabbithaová se zřejmě nejúspěsnější maskérkou světa, co se týče proměn v někoho jiného. A ano, je to dívka. Ačkoli se Jack Sparrow zapsal jako nejpovedenější role Johnnyho Deppa, nikdo by zřejmě po proměně z dílny Alyson nečekal kohokoli jiného. Vypadá totiž úplně přesně jako on!
Její schopnosti jsou až neuvěřitelné. Také se to učí už roky, s líčením prý začala ve 14 letech, kostým Sparrowa nosila každý rok, až ho vypilovala k naprosté dokonalosti. A její video už také vidělo více než 1 milion lidí.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů