Šíp.deník.cz

Šokující video: Magda Vášáryová RAPUJE v dešti dámských přirození!

9 fotografií 9
Magda Vašáryová v roli, ve které byste jí opravdu nečekali.
Magda Vašáryová v roli, ve které byste jí opravdu nečekali.
Zdroj: Profimedia
Herečka a současná politička se nečekaně objevila v klipu s rapujícím kocourem. Klip se těší velkému úspěchu. Magda Vašáriová je i ve svých sedmašedesáti letech stále kočka. Na letošních Českých Lvech se objevila po boku neméně slavné sestry Emílie Vašáryové.
Sdílej článek:

Populární herečka a politička Magda Vašáryová to umí pořádně rozbalit. Alespoň v originálním klipu vysoké školy CEVRO Institut, kde si zarepovala s hlavním hrdinou celého videa, kocourem Cevroušem!

Právě příběh školníkova domácího mazlíčka je pointou celého klipu. Kocour už má plné zuby otravného života s páníčkem, který si rád a často přihne, a rozhodne se vrhnout do studia. Dokonce mu to jde tak dobře, že to později dotáhne až na tajemníka OSN.

A jak samotným studiem, tak divokými studentských večírky ho provázejí známé osobnosti společenského a politického života – Magda Vašáryová, bývalí ministři Cyril Svoboda, Ivan Langer, Alexandr Vondra, či renomovaný advokát Tomáš Sokol.

„Využili jsme volnosti, kterou jsme dostali. Lidé z CEVRO Institutu projevili pro nás až překvapivý smysl pro humor, což nás motivovalo k tomu vymýšlet vtipnější a vtipnější momenty," popsal zrod klipu Ondřej Souček z agentury, která má video „na svědomí".

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů