Šíp.deník.cz

Také jste v dětství SVLÉKALI Barbíny? Mrkněte na živou, je víc SEXY než panenky!

16 fotografií 16
Oživlá Barbie dráždí svými kousky mnoho lidí.
Oživlá Barbie dráždí svými kousky mnoho lidí.
Zdroj: Profimedia.cz
Barbie z Ukrajiny je na svůj vzhled hrdá. Ještě fotku a hurá do vířivky! Hezčí než od Mattela, co říkáte? Na pláží přitahuje pozornost.
Sdílej článek:

Tahle Ukrajinka je známá po celém světě díky tomu, že se rozhodla proměnit v živou panenku Barbie. A povedlo se jí to. Teď ovšem tahle dívka nafotila snímky, které podle mnohých hraničí s pornografií. To prostě musíte vidět!

Nesmí vám uniknout

Samotná Valeria Lukyanová popírá, že by snad chtěla úmyslně fotit tvrdou erotiku. „Vždycky mě překvapí, že se najdou lidé, kteří v tom, co dělám najdou něco špatného," postěžovala si milovnice plastických operací, která se brání tím, že na fotografiích není zcela nahá.

Ovšem fantazii moc prostoru nezbývá! Oblečky téhle oživlé panenky jsou totiž tak decentní, jako by ani vůbec nebyly… „Udělala jsem už spoustu smyslných fotek nabitých elektřinou. Nevidím důvod, proč to nedělat, když mám krásné tělo," komentuje Lukyanová kritické hlasy.

Hájí se tím, že nejintimnější partie si při focení zakrývá, ale jak asi sami uznáte při pohledu do naší galerie, obhajoba je to poměrně lichá. Vypadá totiž opravdu hodně naze. Hodně moc. Přesvědčte se na vlastní oči.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů