Šíp.deník.cz

BOUBELKA váží 222 kilogramů: Díky špekům vydělá 50 tisíc měsíčně!

2 fotografií 2
Bobbi-Jo Westley je opravdu velká žena...
Bobbi-Jo Westley je opravdu velká žena...
Zdroj: Profimedia
Bobbi-Jo Westley váží 222 kilogramů.
Sdílej článek:

Jmenuje se Bobbi-Jo Westley (43) a pochází z amerického státu Pensylvánie. Řeč je o ženě, která váží neuvěřitelných 222 kilogramů a díky obrovské nadváze si přijde na pořádný balík peněz. Jak to dělá?

XXXL dáma si přijde měsíčně na slušný balík díky zájmu internetových uživatelů. Přes webovou kameru ji totiž sledují lidé, kteří si za pozorování korpuletní ženy rádi zaplatí.

Pětinásobná matka sama říká, že nejhezčími partiemi na jejím těle jsou boky. Muži po nich doslova šílí. "Cítím se i při své váze skvěle. Sama jsem se rozhodla, že takhle chci vypadat. Díky svým bokům a pozadí jsem slavná. Je to první věc, které si na mně lidé všimnou," uvedla Bobbi-Jo pro britský server Daily Mail.

Sama si uvědomuje, že kvůli nadváze ji v budoucnu čekají zdravotní problémy, přesto se paradoxně stravuje celkem zdravě. "Hodně preferujii saláty, které bych mohla jíst od rána do večera. Ale mám také ráda kuře s barbecue omáčkou a vepřové kotlety," svěřila se.

Zajímavostí je, že na placenou web kameru dochází prý i pohlední muži, kteří patří mezi takzvané "fitnessáky" a jsou v posilovně víc než doma. Podle všeho to vypadá, že svět se dočista zbláznil…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů