Šíp.deník.cz

Vášnivka, nebo puťka? Barva PRÁDLA prozradí mnohé

Na barvě záleží!
Na barvě záleží!
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Máte v oblibě bílé, černé, nebo snad červené spodní prádlo? Zvolený odstín vypovídá o vaší osobnosti a přístupu k sexu, takže se váš protějšek může dozvědět spoustu cenných informací. Stačí rozumět řeči barev

Bílá: Těžko hledat větší klasiku. Pokud si žena obleče kalhotky a podprsenku této barvy, dává tím najevo, že je stálá, zásadová, ale poněkud suchopárná. Nečekejte žádné orgie, spíše klasický sex bez výstřelků. Ideální partner: Zejména starší muži a všichni ti, kteří se chtějí usadit.

Černá: Značí nevšednost, rafinovanost, ale také tajemství, sebevědomí a inteligenci. Pro většinu mužů je tato kombinace velmi přitažlivá. Od této ženy lze v posteli očekávat cokoli, jen ne to, že se smíří s podřízenou rolí. Ideální partner: Hlavně duchem mladý muž s nebojácnou povahou.

Růžová: S ní si přijdou na své nenapravitelní romantici. Dáma v růžových kalhotkách dává najevo naivitu a oddanost. Chce být hýčkána a rozmazlována. Pokud jí to dopřejete, udělá, co si budete přát. Ideální partner: Nezkušený zajíček, případně nesmělý intelektuál.

Červená: Mnoho mužů po zahlédnutí rudé podprsenky znejistí, jestli si neukouslo příliš velký krajíc. Ocitli se totiž na prahu sexuální jízdy, na kterou budou vzpomínat do konce života, ať už v dobrém nebo ve zlém. Ideální partner: Zkušený pornoherec, nebo alespoň všemi směry patřičně vyvinutý muž.

Modrá: Tyto ženy jdou vlastní cestou. Většinou to jsou silné osobnosti jako manažerky nebo učitelky. Modrá barva značí spolehlivost a praktičnost, ale také kreativitu a zábavnost. Ideální partner: Veselý muž, kterému spíše než o postelovou gymnastiku jde o pohodový vztah.

Ostatní: Žlutá nebo třeba zelená barva spodního prádla muže většinou překvapí, ale není třeba se bát. Tyto ženy tím dávají najevo dobrosrdečnost, fantazii a chuť ke zkoušení nových věcí. Jsou smyslné a ví, co chtějí. Ideální partner: Kdokoli, kdo nebude žárlit a chce si spíše užít. Tyto ženy mají sklon častěji střídat své partnery.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů