Šíp.deník.cz

VIDEO: Chlápek strčí jazyk do masožravé květiny! Uznal, že to byl špatný nápad

Pamatujte si: Strkat jazyk do masožravě rostliny je hloupý nápad!
Pamatujte si: Strkat jazyk do masožravě rostliny je hloupý nápad!
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Je dobře, že se ještě pořád na světě najde dost idiotů, co nám názorně předvede, jak špatně dopadají hloupé nápady.

Možná, že muž, jenž se pokoušel svůj narůžovělý jazyk strčit do pokojové masožravé rostliny, chtěl zakusit, jak se cítí moucha chycená ve smrtelné pasti. Je také nutno brát v potaz, že ho mohlo zajímat, jak budou kyseliny, které při rozkladu hmyzího tělíčka rostlina využívá, působit na jeho vlastní tělo. Anebo to byl prostě jen idiot, co si řekl, že udělá něco pitomého.

Buď jak buď, ke svému pokusu si chlapík nezapomněl připravit kameru, takže celý proces si může prohlédnout každý, koho zajímá, jak podobné nápady dopadají.

Že nejde o nic příjemného, je ale snad jasné každému dopředu. Přesto ale uznáváme, že se najdou lidé, kteří by něco podobného chtěli vyzkoušet také. Takže kdyby vás náhodou napadlo něco podobně trhlého, raději se nejdřív v našem přiloženém videu podívejte, co vás čeká. Podle záběrů není totiž o co stát.

Ovšem lidé v diskusi pod videem se dohadují, že masožravé rostliny podobné účinky nemají - prý nejsou člověku tak nebezpečné, jak se zdá ve videu, což ostatně tvrdí i odborníci. Je ale otázkou, kolik z nich zkoušelo do květiny strčit vlastní jazyk!

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů