Šíp.deník.cz

VIDEO: Když posedne ďábel... Trojici puberťaček museli vymítat několik hodin!

Nevinná hra měla dramatické následky.
Nevinná hra měla dramatické následky.
Zdroj: youtube.com
Sdílej článek:

Chtěli si pohrát s duchy, ale draze za to zaplatily. Trojici dívek z Peru museli vymítat od ďábla dlouhých pět hodin v kuse. Na internetu se objevilo video, které ukazuje posednuté dívky.

Nelidský křik plný utrpení, tělo zmítající se jakousi záhadnou silou. Přesně tak dopadly dívky, které si chtěli zahrát v Mexiku populární hru Charlie Charlie. Ta spočívá v tom, že za pomoci tužek lidé navazují kontakty s duchy.

Jenže tyhle dívky asi navázaly kontakt s těmi špatnými. „Očividně hráli slavnou Charlie Charli' hru, která se podařila. Bohužel, v tomhle případě byly dívky posednuty démonem," tvrdí zdroj z místa, kde se vše odehrálo.

Jedna z dívek dokonce v průběhu vymítání napadne věřící, ale policisté ji rychle usměrní. Lidé s biblemi v rukou se tím nijak ovlivnit nenechají. Dál špitají své modlitby, z nichž každé slovo jako by dívky pálilo jako samotný oheň.

Po vymítání by měly být v pořádku. Ale občas se mezi lidmi, které prý Charlie navštívil, mluví o tom, že se ho nejde zbavit úplně. Lidé, co se slavným duchem přišli do kontaktu, se shodují, že slyší hlasy a zažívají neobvyklé situace, kdy se hýbou stíny všude kolem a ozývá se ďábelský smích.

Na to, jak takové setkání může dopadnout, se podívejte.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů