Šíp.deník.cz

Aichmajerová: Celé noci nespím!

Eva Aichmajerová
Eva Aichmajerová
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Moderátorka Eva Aichmajerová (31) si dosyta užívá prázdniny se svým tříměsíčním synem Michaelem. A je to prý mnohem větší zabíračka než moderování. Míša totiž přes den naspí sotva dvě hodiny a v noci to nebývá lepší!

Eva si před časem splnila sen, vzala si milovaného přítele Reného, přijala jeho příjmení Decastelo a narodil se jí syn Michael. Teď se blíží Vánoce a malému Míšovi už jsou tři měsíce.

„Jsem strašně šťastná. Když jsem byla těhotná, říkala jsem si, že dítě budu vychovávat důsledně, že nebude spát se mnou v posteli. Ale je to přesně tak, jak mi říkala rodina. Celý svět se točí jen kolem Míši a žádná sparťanská výchova se rozhodně nekoná,“ rozplývá se Eva.

Horší je to prý jen s únavou. „Míša naspí tak dvě hodiny přes den a v noci se budí hladem tak každou hodinu a půl. Čekala jsem, že se to po třech měsících zlomí, ale zatím se tak nestalo. Ale manžel mi se vším pomáhá, takže si nemůžu na nic stěžovat,“ řekla Eva Šípu.

A jak bude malý Míša trávit první Vánoce? „Jedeme k Rendově rodině, kde budou i moji příbuzní. Pro malého máme obrovskou hrací deku, jinak my dospělí si budeme dávat jen maličkosti. Tím největším dárkem je totiž pro všechny Míša,“ prozradila Eva, která se už za pár měsíců chystá zpátky do práce. „Teď to beru jen jako odreagování. Ale mateřskou mám jen na rok, protože můj typ povolání mi umožňuje být s miminkem tak, jak to potřebuje.“

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů