Šíp.deník.cz

Bartošová Pomejeho vykopla kvůli penězům!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Zase na ulici! Jiří Pomeje (44) opravdu nemá jednoduchý život. Jeho manželka Iveta Bartošová (43) ho vyhodila ze svého domu i života. Pomeje si nestihl vzít ani spodní prádlo. To vše kvůli penězům. Bartošová totiž odmítla svého manžela nadále živit a finančně dotovat. Přitom on je tím, kdo ji zase vyzdvihl na vrchol slávy…

Zpěvačka sama své jednání, kdy manžela vykopla na ulici, odůvodnila slovy: „Už jsem toho všeho měla dost. Jsem ženská a živím sebe, syna i manžela. Není mi oporou a zřejmě mu nedochází, že sranda to vážně není, když k tomu musím platit leasing a hypotéku,“ netajila se Bartošová smutným hlasem.
Pomeje našel azyl u svého kamaráda Pavla Páska, který rozchod manželského páru potvrdil. „Je to skutečně tak. Iveta se poslední dny k Jirkovi chovala šíleně a hledala pro svůj čin veškeré záminky,“ vysvětlil.

Paradoxem je, že právě Pomeje svou manželku podpořil a za necelé dva roky jejich manželství ji z pěveckého dna zvedl a vrátil jí lesk a slávu. A teď? Teď se mu Iveta odměnila, když ho vykopla z uhříněvského domu, kde vše proběhlo tak rychle, že si Pomeje nestihl vzít ani spodní prádlo.

Oba své odloučení sice vysvětlují manželskou krizí, ale u jejich blízkých kolegů z branže se mluví o rozvodu. To oba manželé však napřed shodně odmítali, pak ale Iveta vzkázala manželovi přes deník Blesk, že se s ním chce rozvést!

„Nechci Jirkovi ubližovat,“ míní Bartošová, která se začátkem týdne dostavila k soudu kvůli sporu o dítě se svým prvním manželem Ladislavem Štaidlem.

Z Pomejeho se tak podruhé v životě stal bezdomovec. Před lety ho totiž ze svého bytu vyhodila jeho první manželka Michaela Kuklová, která se s ním o pár měsíců později rozvedla. Poté bývalý producent, který zkrachoval na snímku Andělská tvář, našel útočiště u Bartošové, s níž po několika měsících uzavřel překvapivé manželství. I to teď ale vypadá, že historie se může opakovat…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů