Šíp.deník.cz

Ben Cristovao: Chce ho Dara Rolins!

Cristovao se jako jeden z mála finalistů možná skutečně uchytí v hlubokých vodách showbyznysu.
Cristovao se jako jeden z mála finalistů možná skutečně uchytí v hlubokých vodách showbyznysu.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

To se jen tak nevidí! Finalista SuperStar Ben Cristovao (22) dostal hned po svém vyřazení nabídku na práci v šoubyznysu. Po svém boku by ho totiž ráda viděla porotkyně SuperStar Dara Rolins (36)! A Ben? Ten jí nabídku lákavého kšeftu vrací obdivnými komplimenty!

„Někdo v zákulisí říkal, že nám to s Benem slušelo. A mě se to zdá jako dobrý nápad,“ svěřila se Rolins. „Líbí se mi, jak tancuje, ale myslím, že jen jako tanečníka by ho byla škoda. Umím si ho představit v nějaké písničce, protože předpoklady na to má,“ myslí si.

Jenže uskutečnit tohle přání nebude jen tak. „Jakákoli spolupráce je zatím jen v rovině teorie, konkrétní obrysy zatím nemá,“ vysvětlila manažerka zpěvačky Eva Skallová. Ben je totiž jako jeden z finalistů vázán smlouvou se SuperStar.

Přesto se ale Ben nad nabídkou rozplývá. „Jsem otevřený jakékoli spolupráci, navíc s někým tak úžasným, jako je Dara,“ reagoval Cristovao nadšeně. „Jako zpěvačku jí úplně miluju, obdivuji vše, co dělá. A ještě k tomu je to velmi krásná žena,“ přiznal.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů