Šíp.deník.cz

Bena Cristavao ZMLÁTILI!

Ben Cristovao
Ben Cristovao
Zdroj: TV Nova
Sdílej článek:

Vyšlo najevo, že finalista Česko Slovenské SuperStar, sympatický, skromný Ben Cristavao se stal v pondělí obětí rasistického útoku! Co se přesně stalo? Jak píše přední bulvární deník, Ben šel se svým kamarádem v podvečer Prahou naproti Martinu Chodúrovi, vítězi této populární pěvecké soutěže. Martin je totiž Ostravák a jelikož byli oba pozvání na úterní ráno do Snídaně s Novou, měl u Pražáka Bena přespat. A právě cestou pro Martina Bena napadla partička, která ho zmlátila a pokřikovala přitom cosi o „tom negrovi ze SuperStar."

Benovo ranění si vyžádalo pár stehů na pohotovosti… Zdá se vám, že se tolik moc nestalo? My máme zcela opačný názor. Přestože je Ben mulat, je Čech, žije tu od narození a jinou vlast nemá. A nás až mrazilo, když Ben popisoval na videu klidným hlasem celý incident. Řekl, že něco podobného se mu přihodí co půl roku! Což prý už není TAK často, jako dříve. Navíc dodal, že na policii rozhodně nepůjde, protože je rád, jak to dopadlo. Pokud by upozornil policisty, mohlo by to být mnohem horší, mohli by si na něj ti útočníci prý ještě někde počíhat!

To je PŘÍŠERNÉ! To jsme opravdu národ hnusných rasistů? A JAK to, že mu nikdo nepřispěchal na pomoc? V tuto chvíli musíme říci, že se za některé spoluobčany VELMI stydíme. A policie by tento útok rozhodně neměla nechat jen tak, ale měla by se snažit pachatele dopadnout a potrestat. Zákony na jejich ohavné brutální činy máme, jen je použít.

A my z duše doufáme, že většina Čechů jsou slušní lidé, kteří takové zákeřné útoky odsuzují.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů