Šíp.deník.cz

Červené víno, lepší sex

Sklenka červeného před milováním? Výborný nápad!
Sklenka červeného před milováním? Výborný nápad!
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Zapomeňte na rozemletý roh nosorožce adalší pochybná afrodiziaka. Ten pravý nástroj, který uvolní nervózní atmosféru anasměruje vás kintimním dotekům, je mnohem dostupnější. Je jím víno, zejména to červené.

Oblahodárných účincích vína se ví už dlouho. Prospívá srdci, krevnímu oběhu nebo třeba pomáhá snižovat tlak. Podle nejnovějšího výzkumu však blahodárně působí také na ženské libido.

Italští vědci šetřením mezi osmi stovkami žen prokázali, že ty, které si pravidelně dají skleničku červeného vína, mají lepší sexuální život amnohem větší sexuální apetit. Jsou méně stydlivé asnadněji se vzruší.

Pivařky mají smůlu

Jiné alkoholické nápoje už ale takový účinek nemají. Ženy, které holdují pivu či tvrdému alkoholu, sice přiznávaly větší sexuální touhu, ale skvalitou soulože už tak spokojené nebyly. Naopak vinařky jsou vášnivé asex si dokonale užívají.

Je to způsobeno složkami, které červené víno obsahuje. Díky nim mají ženy dobře prokrvené sliznice ivnitřní orgány, takže milování prožívají intenzivněji než ty, které červené víno příliš nemusí. Málokoho asi překvapí, že nejhůře dopadly abstinentky.

Kdo se teď zaradoval stím, že čím více červeného vypije, tím lepší sex bude mít, je na omylu. Pozitivní účinky vína se projevují pouze při střídmém pití, to znamená jednu, maximálně dvě skleničky denně. Alkoholici si totiž odobrém sexu mohou nechat jen zdát.

Erotické jiskření uskleničky

Víno asex ale ksobě nejdou jen zhlediska biologie, ale také zhlediska společenských konvencí. Ve fázi dvoření aflirtu hrají rituály kolem „nápoje bohů“ důležitou roli.

Podle toho, jak muž víno objedná, jakou značku akvalitu, jak je ke své společnici pozorný nebo jak sní mluví, lze odhalit, zda sní počítá na jednu noc, nebo vní vidí dlouhodobější partnerku.

Stejně tak hodně napoví způsob, jakým žena drží skleničku, jak pije nebo jak se tváří. Touto formou se dají vysílat zcela jasné erotické signály. Nehledě na to, že po dvou deci vína se protějšek většinou zdá ještě atraktivnější asvolnější.

(tom)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů