Šíp.deník.cz

Cindy Crawford je slavná modelka i ve 45 letech

Cindy Crawford je stále krásná žena, které ani věk, ani mateřství neubraly na půvabu
Cindy Crawford je stále krásná žena, které ani věk, ani mateřství neubraly na půvabu
Zdroj: ČTK
Sdílej článek:

O tom, jak z malé chybičky udělat velkou přednost, by mohla vyprávět slavná modelka Cindy Crawford, která v neděli 20. února oslavila už 45. narozeniny. Piha nad horním rtem, kterou jí odborníci radili hned na začátku kariéry odstranit, se postupem času stala jejím nejcennějším poznávacím znamením. A Cindy se skutečně povedlo to, co jen několika málo vyvoleným. Vystoupila z anonymní řady „živých ramínek na šaty“, stala se světově proslulou celebritou a dodnes nemá nouzi o lukrativní zakázky.

Pohledná dívka z amerického středozápadu se původně měla stát chemickou inženýrkou. Při letní brigádě na kukuřičném poli si jí však náhodou všiml fotograf, který uveřejnil fotku Cindy v místních novinách. Od té chvíle šlo vše ráz na ráz. Pózování na přehlídkách, úspěch v prestižní soutěži Look of the Year, titulní strany módních magazínů.

Bez plastik to nejde

Vrchol své slávy zažívala Crawford na přelomu 80. a 90. let. Brala milionové honoráře, vdala se za hollywoodského svůdníka Richarda Gera a byla také první topmodelkou, která pózovala nahá pro Playboy. Dnes už je matkou dvou dětí, ale stále vypadá skvěle. Ve formě se prý udržuje díky zdravé stravě, pěší turistice a cvičení na gymnastických strojích. Otevřeně však přiznává, že jí výrazně „pomáhá“ i plastická chirurgie. Cindy se podařilo částečně prorazit i u filmu, pracuje také jako moderátorka. Ve volném čase se věnuje charitě.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů