Šíp.deník.cz

Demi Moore a Ashton Kutcher: Nevěra! Přijde rozvod?!

Ashton údajně Demi podváděl s jedenadvacetiletou servírkou.
Ashton údajně Demi podváděl s jedenadvacetiletou servírkou.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Dlouho tohle partnerství vypadalo ipřes svůj velký věkový rozdíl jako dokonalé. Demi Moore (47) aAshton Kutcher (32). Zralá obdivovaná herečka ajejí poslušný zajíček. Jenže! Obraz dokonalosti zničehonic potrhaly zprávy oAshtonově nevěře!

Svou ženu měl podvádět zjedenadvacetiletou Američankou Brittney Jones, která ho údajně sbalila na bowlingu, kde byl ismanželkou. „Nedokázala jsem mu odolat, atak jsem mu spitím podstrčila na ubrousku své telefonní číslo,“ uvedla pro časopis Star.

Kutcher se jí prý za pár dní ozval avýsledkem jejich hovoru byl vášnivý, živočišný sex na pohovce přímo vdomě Demi Moore. „Vjeho náručí jsem se cítila moc bezpečně,“ vzpomíná Brittney sentimentálně.

Ashton jejich chvíle tak rád zřejmě neměl, protože je okamžitě přes svého mluvčího označil za smyšlené.

Stím ale nesouhlasí přátelé, co znají jeho manželství sDemi Moore. „Nepřekvapilo mě, když se ta historka oAshtonových záletech objevila vnovinách,“ uvedl jeden zokruhu známých.

„Ashton aDemi se hádají pořád. Nechápu, proč jsou pořád ještě spolu. Není to zdravé ani zábavné. Jeden druhého neustále pomlouvají. Doufám, že konečně budou mít dost rozumu anějak se dohodnou na rozchodu. Každopádně bude jejich rozvod pořádná špína,“ dodal.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů