Šíp.deník.cz

Dominika Mesarošová: Pracovat? Kdybych nechtěla, nemusím!

Dominika Mesarošová
Dominika Mesarošová
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Kontroverzní modelka Dominika Mesarošová (25) budí neustále rozruch. Ať už svým vztahem s o 40 let starším Petrem Ptáčkem, skandálním videem na internetu nebo svým chirurgicky upraveným poprsím. Málokdo ale tuší, jaká je Dominika doopravdy. Je se svým přítelem opravdu pro peníze, nebo je to z lásky? Mesarošová svou povahu odhalila pro čtenáře Šípu v exkluzivním rozhovoru.

Dominiko, jak se teď máte? Co práce?

Fotím teď s Martinem Bučkem svůj vůbec první kalendář. Je na rok 2012 a na podzim bude křest. Hodí se, že vyjde právě příští rok, protože dvanáctka je moje oblíbené číslo.

Bude to zaměřené nějak tematicky? Bývá zvykem, že se fotí na pláži nebo třeba v džungli…

Zatím nebudu prozrazovat, jakým směrem půjdeme. Rozhodně to nebude o tom, jak stojí Dominika Mesarošová na pláži, kde si udělá dvanáct fotek. Šest v plavkách a pak šest v tangách. To vůbec! Tak to dělají ostatní modelky, a to já nechci. Já budu mít něco trošku víc odvázaného. Věřím, že to bude zajímavé a sexy. Dokonce jsem začala na sobě ještě víc pracovat. Našla jsem si kvůli tomu i skvělého osobního trenéra Tomáše Hreška z Complexu Volcano.

#nahled|https://g.denik.cz/56/1e/mesarosova_posilovna_sip-300.jpg|https://g.denik.cz/56/1e/mesarosova_posilovna.jpg|O postavu pečuje každý týden v posilovně.#

Několik médií se nyní rozhodlo sabotovat vaši osobu. Čím myslíte, že to je?

Vůbec netuším.

Musíte přece mít nějakou vlastní teorii.

Moje teorie je taková, že vážně nemám absolutní představu, co se stalo. Já s tím deníkem, co se proti mně postavil, nekomunikuji, takže opravdu nevím. Ani k tomu nemám co říct, prostě to nechápu. Uznávám ale, že jsem z toho jejich obratu byla celkem v šoku.

Nebylo to kvůli tomu videu, co vysílala TV Barrandov? Myslím to, kde jste říkala, že kdyby váš partner neměl peníze, nebyla byste s ním…

Jestli mě chtějí soudit za to, že řeknu pravdu a svůj názor, tak k tomu opravdu nemám co říct.

Co vám vlastně na tu reportáž říkal váš přítel?

Byl v pohodě. On to neřešil. My jsme se tam trochu nepohodli, ale o nic nešlo. Ani to v tom pořadu nemělo být. Byla to na mě normální levá, podraz. Udělali ze mě blbce. Ptali se mě na to auto a já si dělala legraci. Bohužel, nakonec to vypadalo, jako bych to myslela vážně.

Nevadí vám, že si kvůli tomu spousta lidí řekne: Já jsem to věděl, ona je na peníze?

Je pravda, že na diváky to asi bylo celkem silné kafe. Lidi, kteří žijí jiný život, tohle nemusí pobrat. To chápu. Ale já byla jen upřímná a pak si dělala srandu.

Ono je to i spojené s tím, že váš přítel je bohatý.

S tím ale nic nenadělám. Já se měla dobře i před tím, než jsme se dali dohromady. A to, že má peníze, je jenom plus. Dostala jsem od něj auto, ano. Ale mám trpět jen proto, že jsem to na rovinu přiznala? Kolik modelek a hereček dostává auta od partnerů, a nikdo to neřeší? Spousta. Tak proč všichni řeší mě?

Dokonce se teď objevily informace, že vám přítel kupuje i rodinný dům.

No, už mi kvůli tomu i někdo volal. Já chci mít dům, to přiznávám. Ale chtít a mít jsou dvě poměrně odlišné věci. Já věřím, že se ho jednou dočkám. A jestli to bude za měsíc nebo za deset let, to nikdo neví. (usmívá se)

Jak to vlastně teď s přítelem máte?

Super. Nemůžu si na nic stěžovat. Když jsme u něj ve Varech, tak chodíme za jeho vnoučaty, na obědy. Nebo když se nám nikam nechce, tak upeču kuře a jsme jen tak doma.

Takže spolu bydlíte v Karlových Varech?

Ne, my bydlíme odděleně. Já mám v Praze hodně povinností, tak by se mi dojíždění nevyplatilo. Ale když mám čas, tak jedu do Varů a jsme u Petra na baráku. Rozhodně ale společné bydlení plánujeme. Jsme spolu ale teprve půl roku.

A už padl návrh svatby?

No… ano. Péťa si mě chce vzít, ale já nikam nespěchám. Je čas. Zaprvé jsme spolu opravdu krátce, a pak si také myslím, že ten papír nic nezmění. Jste svoji oficiálně, ale na vztahu mezi námi to přece nic nezmění. Já sice chci děti, miluju je, a svatbu si přeju asi jako každá jiná žena. Ale je mi teprve pětadvacet.

Plánujete něco jako předmanželskou smlouvu?

Nezlobte se, ale do toho vám nic není. Možná by před lidmi vypadalo dobře, kdybych řekla že ano. Ale mně je názor ostatních celkem lhostejný. Pro mě je důležité, co si myslí Petr, moje rodina a moji blízcí. Já se od patnácti živím sama, nikdo mi nikdy nic nedal. Nemám ani bohaté rodiče, co by mě podporovali. Jsem hrdá, že jsem získala to, co mám. Sama, vlastními silami. A věřte, že kdybych nechtěla, pracovat bych nemusela. Takže nemám v plánu si někoho získávat tím, že tu budu vykládat o předmanželské smlouvě.

Teď jste byla na dovolené? Kam jste jela?

Byla jsem v Egyptě. Byl tam se mnou Petr a vzala jsem i strejdu a tetu. Ti to ode mě dostali jako dárek k Vánocům.

Všiml jsem si, že o svojí rodině mluvíte strašně hezky. Tetu a strýčka berete na dovolenou. Než jsme se sešli, byla jste nakupovat s babičkou…

Já miluju svoji babičku, je to super člověk, udělala bych pro ni všechno. Mám ráda svoji rodinu. Chápu, že brát tetu a strejdu na dovolenou možná není obvyklé, ale je mi to jedno. Tátu nemám, s mámou taky zrovna dobré vztahy nemáme. Jsou mezi námi věci, o kterých nechci mluvit.

Pro svou babičku by prý Dominika udělala všechno.

Ani jsem nevěděl, že jste vyrůstala bez otce…

Já to tak ani neberu. Sice jsem vyrůstala bez otce, ale zase mě vychovával mámy přítel, její druhý manžel. Ten mi otce nahrazoval.

Nezajímá vás, jaký je? Viděla jste ho někdy?

On mámu opustil, když byla těhotná. Nikdy jsem ho neviděla. A vzhledem k tomu, že za pětadvacet let on sám žádný zájem neprojevil, ani se nijak nesnažím po něm pátrat. Já jsem se původně i jmenovala jinak, Petráková. Pak jsem ale přijala příjmení mámina druhého muže.

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů