Šíp.deník.cz

Erbová a Řepka: Hodně drahé rozvody!

Modelka s manželem Zdeňkem
Modelka s manželem Zdeňkem
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Ve vzduchu létají miliony! Modelku Vlaďku Erbovou (28) a jejího milence, fotbalistu Tomáše Řepku (35), čeká v letošním roce finální část rozvodových tahanic.

Erbová se rozvádí se svým manželem Zdeňkem Bahenským téměř rok a půl a letos se už zřejmě vytouženého konce manželství dočká.

„Máme podepsanou dohodu a veškeré podklady leží u soudu v Mostě. Je to ve fázi, že se čeká, až se na nás dostane řada,“ přiblížila Erbová. O vypořádání majetku nechtěla mluvit. Šípu se ale podařilo zjistit, že si ze svého bývalého manželství odnáší pouze alimenty na dceru – o ty se vedl největší spor, když Bahenský několikrát odmítl dohodu podepsat kvůli vysokým nárokům modelky.

Dvacet tisíc alimenty

Nakonec se prý manželé dohodli na sumě okolo dvaceti tisíc korun měsíčně. „To nepotvrdím ani nevyvrátím,“ řekla Erbová, která už otevřeně přiznává, že s milencem Tomášem Řepkou fungují jako partneři.

To Řepku bude rozvod stát pohádkovou sumu! Návrh už je také podaný a oba manželé chtějí, aby vše proběhlo v klidu. Po dobu manželství s Renatou Řepkovou totiž sparťanský bouřlivák fotbalem vydělal přes 330 milionů korun.

Při rozvodu by tak jeho ženě mohla připadnout až polovina obrovského jmění. „Domluvili se na sumě něco okolo padesáti milionů,“ přiblížil Šípu jeden z Řepkových blízkých kamarádů s tím, že si fotbalista kvůli penězům hlavu neláme.

„Jde mu hlavně o to, aby děti byly zabezpečeny,“ dodal.

(red)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů