Šíp.deník.cz

Exmilenka Dvořáková: Škemrá u Mareše

Mareš je nyní šťastný s Hanou Svobodovou.
Mareš je nyní šťastný s Hanou Svobodovou.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Sice je zadaná, ale ráda by se vrátila! Exmilenka Leoše Mareše (34) Gábina Dvořáková (21) by chtěla znovu zažít pocity slávy, které si užívala, když se ještě opírala omoderátorovo úspěšné jméno. Šípu se podařilo zjistit, že Marešovi píše esemesky, ve kterých by si ráda vyjasnila rozchod. Proč to dělá? Podle všeho po jejich vzájemném odloučení trpí nedostatkem nabídek na práci modelky.

Není milionář jako milionář. Dvořáková sice opět zalovila ve výsostných vodách, když se jí na udičku chytil bohatý synek Jakub Malina, ipřesto není se svou situací tak spokojená, jak ráda ačasto tvrdí.

Být milenkou Leoše Mareše vshowbyznysu něco znamená, iproto během jejich vztahu dostávala významné modelingové nabídky. Dokonce by se dalo říct, že se na malou chvíli stala skutečně slavnou. Avtom je ten problém. Nabídky, které chodily dříve, se teď vypařily jako pára nad hrncem. Právě to je možná důvod, proč Dvořáková stále kontaktuje Mareše sprosbami onávrat.

„To, že mu napíšu, nic neznamená. Slyšela jsem osobě mockrát, že jsem Leoše využila avyšplhala se po jeho zádech. Nemá smysl stále opakovat, že to tak není, ale ikdybych teď neměla mít zakázky proto, že už spolu nejsme, nezblázním se. Vrátím se ktomu, co jsem dělala předtím, mým velkým snem je být učitelkou vmateřské školce,“ vykládá dokola Dvořáková, která si za jednu průměrnou přehlídku dokáže říct iodesítky tisíc.

Gábina Dvořáková

Co na to její bývalý? Mareš celou věc nechtěl vůbec komentovat. Taky ktomu nemá důvod. Vztah sDvořákovou zapíral, ikdyž oněm věděl úplně každý. Atěžko se dá čekat, že kněmu nyní bude přistupovat jinak. Je totiž evidentně spokojený po boku své nové lásky Hanky Svobodové (23). Zdá se, že ochvilkách na výsluní azájmu fotografů bude Dvořáková čím dál tím více jenom snít.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů