Šíp.deník.cz

Filip Renč: Nejdřív sprosté nadávky, pak vášnivá LÍBAČKA!

Filip Renč všem ukázal, že vztah ke Kristině Kloubkové myslí vážně.
Filip Renč všem ukázal, že vztah ke Kristině Kloubkové myslí vážně.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Filip Renč (44) na premiéře svého nového díla dokázal, že se jeho povaha podobá jízdě na horské dráze. Během představení téměř zmlátil několik fotografů, po konci se jako milius tulil k přítelkyni Kristině Kloubkové (32).

Premiéra muzikálu Baron Prášil, kostýmy za dva miliony, spousta efektů, plné hlediště a napjaté očekávání. Situace, ve které by byl určitě nejistý každý režisér. Filip Renč ale opět dokázal, že si s nikým rozhodně nebere servítky a co má na srdci, to všem ochotně prozradí. Divadlo si kvůli potřebné reklamě pozvalo desítky fotografů, kteří v klidu fotili představení.

Baron Prášil Dan Hůlka přiletěl na dělové kouli.

Renčovi ale jejich přítomnost očividně dost vadila. „Jestli někdo něco vyfotí během představení, dostane ode mě pěstí mezi oči,“ vykřikoval o přestávce na fotografy, kteří o žádném zákazu focení do té chvíle neslyšeli. „Nemuseli nás sem zvát, když o to nemají zájem,“ stěžovali si.

Kostýmy stály dva miliony korun.

Renčovo chování se ale jako mávnutím kouzelného proutku změnilo ve chvíli, kdy dozněly poslední tóny lidového muzikálu. To už na jevišti se slzami v očích všem děkoval a následně dokonce zuřivě objímal svou přítelky-ni a choreografku Kristinu Kloubkovou, kterou se ani před nenáviděnými fotografy poprvé od začátku jejich vztahu nestyděl divoce líbat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů