Šíp.deník.cz

Francouzský luxus prý nejlépe ztělesňují Cassel a Sophie Marceau

Půvabná francouzská herečka Sophie Marceau, kterou si možná vybavíte v roli francouzské princezny na anglickém dvoře ve velkofilmu Mela Gibsona Statečné srdce
Půvabná francouzská herečka Sophie Marceau, kterou si možná vybavíte v roli francouzské princezny na anglickém dvoře ve velkofilmu Mela Gibsona Statečné srdce
Zdroj: net
Sdílej článek:

Herec Vincent Cassel a jeho kolegyně z branže Sophie Marceau jsou podle hlasování francouzských uživatelů internetu osobnosti, které nejlépe ztělesňují francouzský luxus a francouzskou módu. Cassel sklidil 55 a Marceau 58 procent hlasů.

Za Casselem se se 44 procenty umístil veterán Alain Delon a třetí mezi muži skončil další herec Gérard Lanvin – pro toho hlasovalo 36 procent.

Veterán Alain Delon je druhý

Mezi ženami je za druhé nejlepší ztělesnění francouzského luxusu a módy považována Catherine Deneuve, což stejně jako v případě Delona potvrzuje, že na letech nemusí záležet. Deneuve v této roli schválilo 51 procent dotázaných. Třetí skončila se 46 procenty francouzská první dáma, bývalá modelka a později zpěvačka Carla Bruni-Sarkozy.

#nahled|https://g.denik.cz/91/e7/cassell_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/91/e7/cassell.jpg|Francouzský herec Vincent Cassel, kterého známe třeba z thrilleru Purpurové řeky#


Prezidentova manželka obsadila 3. místo

Hlasování o nejlépe vypadajícího politika vyhrál s 24 procenty bývalý předseda vlády Dominique de Villepin. Druhý byl s 12 procenty bývalý socialistický ministr kultury Jack Lang a třetí s deseti procenty velký Villepinův soupeř v rámci francouzské pravice – prezident Nicolas Sarkozy.

Z žen v politice vypadá podle „internautů“ nejlépe státní tajemnice sportu Rama Yade, následují bývalá ministryně spravedlnosti Rachida Dati a neúspěšná socialistická kandidátka na prezidentský úřad Ségolene Royal.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů